Komt dat zien: Het banierenpark op de Heuvel!

Kids maken de blits

Ook dit jaar nam het onthullen van het spectaculaire Banierenpark weer op de Heuvel in Tilburg plaats. Het project met de naam ‘Kids Maken De Blits’ is een initiatief van Rotary Club Tilburg Triborch. Deelnemers zijn de groepen 7 van alle basisscholen in Tilburg, Udenhout, Berkel-Enschot, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk. De winnende banieren van de ontwerpwedstrijd ‘Internet met Pret’ blijven hangen tot 21 juni.

Internet met pret, maar wel opgelet

Kids Maken de Blits is een initiatief van Rotary Club Tilburg Triborch dat zij sinds 2012 iedere twee jaar organiseren. Bij dit project dat in september 2019 van start ging is het thema ‘Internet met Pret’ gekozen. Hiermee wil de organisatie het belang van verstandig omgaan met internet, social media en dergelijke onderstrepen.

Het banierenpark

Van de 67  deelnemende basisscholen kiest de organisatie per school één winnende tekening. Het onthullen van het banierenpark gebeurde vanwege de coronacrisis in een bescheiden ceremonie. De drie winnaars Maud Donkers (Kbs de Vonder, Riel), Riana Skeekh (Basisschool Wandelbos, Tilburg) en Pleun van de Bos (Basisschool de Borne, Tilburg) mochten de vlaggen één voor één onthullen. Via Kids Maken de Blits kan er nog tot 1 juni gestemd worden voor de publieksprijs.