Koning Willem II heeft een nieuw Paleis

De Young Business Club Willem II (YBC) is verhuisd naar Het Paleis, een compleet verbouwde ruimte binnen het Willem II Stadion.
Deze ruimte is sfeervol verbouwd en ingericht door de Bonheur Horeca Groep in samenwerking met Willem II en het bestuur van de YBC.
De nieuwe thuishonk zit dichter bij de Kingside wat de sfeer in het stadion ten goede komt.

“Het Willem II gevoel leeft altijd in Tilburg maar op dit moment is het nog sterker, Ere-divisie en het gaat goed, dit willen we graag zichtbaar maken in de stad” Aldus het bestuur van de YBC. “Om onze nieuwe ruimte onder de aandacht te brengen wilden we het dan ook op een ludieke en zichtbare manier aanpakken” Aldus Emiel Brouwers (bestuurslid YBC). De actie om het beeld op de Heuvel te voorzien van een shirt en een bord met de tekst: Ik heb een nieuw paleis… Komen jullie kijken? riep veel vragen op. Nu we de aandacht hebben willen we ook graag jullie informeren over de YBC.

Young Business Club Willem II – Serieus gezellig.

De YBC speelt in op de trend in het zakelijk verkeer door een unieke ambiance van prestatie, sportiviteit en creativiteit te creëren. In deze ambiance kunt u ideaal nieuwe contacten opdoen, zaken doen en uw relaties bijhouden. Wanneer u dit ook nog eens kunt combineren met een gezellige en nuttige avond, heeft u hierdoor uw ultieme netwerkavond.

Regionaal Platform

Young Business Club Willem II is een zakelijk netwerk van bedrijven uit de regio Midden Brabant, die allen onder leiding staan van jonge ondernemers tot +/- 40 jaar. Leden van de YBC Willem II hebben een eigen onderneming, zijn lid van de directie of hebben een management functie.

Met de YBC creëert Willem II een uniek regionaal platform. Door de informele sfeer en leden die grotendeels in dezelfde leeftijdscategorie vallen, is het een gezellige manier om je netwerk te vergroten. Ook kun je als lid van de YBC Willem II deelnemen aan de normale Business Club gerelateerde activiteiten, de nieuwjaarsreceptie, etc. Hiernaast zullen er voor de leden van de YBC ook externe activiteiten plaatsvinden.

Nieuwsgierig?
Ben je toe aan netwerken in een unieke setting met bedrijven uit de regio?
Neem dan contact op met Pim Delmee (pim.delmee@willem-ii.nl) of ybc@willem-ii.nl.
Kijk voor meer informatie en de aangesloten bedrijven op www.ybc.willem-ii.nl