Koningsdag in het Spoorpark: In het Spooranjepark is van alles te beleven

spoorpark live

Tijdens Koningsdag verandert het Spoorpark voor het eerst naar het ‘Spooranjepark’. Het belooft gezellig te worden! Terwijl het T-huis het decor is van Disco Snolly, is er nog veel meer te beleven. Lees snel verder.

Denk je aan Koningsdag, dan denk je natuurlijk aan een vrijmarkt. Stadscamping Tilburg geeft je de kans om dit jaar tijdens Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark, haal je schuur, zolder of kelder leeg en richt je eigen vrijmarktkraam naar believen in.

Spooranjepark

Het Spoorpark wordt dus omgetoverd tot het Spooranjepark tijdens Koningsdag en zoals altijd is er van alles te doen in het park. Met o.a. diverse spellen voor jong en oud, optredens van lokaal talent op het centrale podium, een silent disco en een geweldig feest van Disco Snolly bij het T-huis is er voor iedereen wel wat te beleven. Dus wil je tussendoor even weg van je kraampje op de camping dan hoef je je niet te vervelen!

Blokfluit, viool of konijn in hoed?

Wil je liever je blokfluit- of vioolkunsten laten horen, show je liever je goocheltrucs met een konijn in een hoge hoed of wil je een ludiek koningsdagspel organiseren? Het mag en kan allemaal! Daarnaast is er in het Spoorpark tijdens Koningsdag genoeg lekkers te halen en kun je bij de receptie van de Stadscamping koffie, ijsjes, bier en frisdrank verkrijgen.

Twee nachten voor de prijs van één

Reserveer nu een kampeerplek voor je tent, camper of caravan van woensdag 26 tot vrijdag 28 april. Dan betaal je voor twee nachten de prijs van één overnachting! Dan kun je dus al vanaf woensdagavond je tent neerzetten en je marktraam gaan inrichten. Klik hier om direct jouw plek vast te leggen.

Meer informatie

Voor meer informatie, prijzen en nieuwtjes kun je terecht op de site van Stadscamping Tilburg.