Koningsdag Willem II: wedstrijd tegen Aris FC, spelerspresentatie en veel meer

koningsdag Willem II

Op zaterdag 4 augustus zijn alle supporters, sponsoren en vrijwilligers van harte welkom in het Koning Willem II stadion voor Koningsdag. Tijdens deze jaarlijkse open dag van Willem II wordt er de hele middag van alles georganiseerd voor jong en oud. Met deze editie o.a. de (gratis toegankelijke) wedstrijd tegen de Griekse club Aris FC, de officiële spelerspresentatie én het scoren van handtekeningen.

Programma Koningsdag Willem II

Het programma van Koningsdag Willem II, dat overigens georganiseerd wordt op de parkeerplaats voor de hoofdingang van het stadion, ziet er als volgt uit:

  • 12:30 uur: opening Koningsdag 2018
  • 13:30 uur: Willem II – Aris FC
  • 16:00 uur: spelerspresentatie
  • 16:45 uur: handtekeningen scoren
  • 16:45 uur: Freek Heerkens op de Sokkel
  • 18:30 uur: Einde Koningsdag 2018

Naast het officiële programma zijn er nog veel meer leuke dingen te doen tijdens Koningsdag Willem II 2018. Zo zijn onder andere de nieuwe wedstrijdtenues voor het seizoen 2019-2019 te koop in de fanshop, kun je een shirt van hoofdsponsor Destil winnen, kun je een balletje trappen met oud Willem II spelers en wordt de auto van een échte Willem II supporter door Q-signing bestickerd. En dat is nog niet alles: ook Brussels Airport, trotse sponsor van het thuisshirt, is aanwezig met een Speed Cage. Deze meet hoe hard jij de bal op doel kunt schieten. Dit jaar maken drie verschillende leeftijdscategorieën kans op leuke prijzen, waaronder een duoticket naar Barcelona!

Oefenwedstrijd Willem II – Aris FC

Willem II speelt op zaterdag 4 augustus tijdens Koningsdag een vriendschappelijke wedstrijd tegen het Griekse Aris FC. Deze club promoveerde afgelopen seizoen van de Football League naar de Super League, het hoogste niveau in Griekenland. De vakken Erezuid, Erenoord, P, O en beide korte zijden zijn deze dag geopend voor publiek. De wedstrijd is gratis te bezoeken.

Freek Heerkens op de Sokkel

Freek Heerkens speelde tijdens het seizoen 2017-2018 zijn honderdste officiële wedstrijd in het shirt van de Tricolores. Hiermee is Freek een Koningskind van de club en heeft hij zijn plek bemachtigd op de sokkel onder het standbeeld van Jan van Roessel. Tijdens Koningsdag wordt Freek’s naam op de sokkel onthuld.

Handtekeningen scoren

Van 16:45 uur tot 18:00 uur is het mogelijk om alle handtekeningen te scoren van de selectie en de staf. Zoals bij eerdere edities wordt ook tijdens deze Koningsdag de handtekeningenkaart uitgedeeld. Lukt het jou om alle handtekeningen te scoren?