Koninklijke Van Eerd en TechniekGeniek verbinden jongeren en techniek aan elkaar

Onlangs heeft Koninklijke Van Eerd meegedaan aan opnames voor een serie video’s van TechniekGeniek. Dit is een online platform dat erop gericht is kinderen en jongeren in de regio te inspireren om te kiezen voor een opleiding en/of baan in de wereld van techniek. 

Via korte uitlegvideo’s krijgen de kijkers van de video  te zien hoe leuk het is om te leren en werken in de techniek. Zo krijgen ze onder andere te zien hoe dingen worden gemaakt en welke techniek daar allemaal voor nodig is.

Met plezier meegewerkt

Van Eerd heeft met veel plezier meegewerkt aan dit project. “Wij kunnen ons helemaal vinden in het doel van TechniekGeniek en we hebben dan ook met plezier meegewerkt aan de opnames.” Laat van Eerd weten via hun website. De beelden zijn omgezet naar een serie van drie video’s over Koninklijke Van Eerd. Zo is er een video over het gehele proces bij Van Eerd, een andere video over het vouwplakken en de laatste video gaat over speciale verpakkingen.

Bekijk de video’s

Ben je benieuwd naar de video’s? We zetten de video’s voor je op een rijtje:

Over Koninklijke Van Eerd

Van Eerd is een familiebedrijf dat in 1919 is opgericht als handelsdrukkerij in de binnenstad van Tilburg. In 1977 verhuisde het bedrijf naar de locatie waar ze nog steeds gehuisvest zijn. In 1960 verwelkomden ze de eerste farmaceutische klant. Dat bleek zo’n succes dat ze besloten tot specialisatie in verpakkingen voor de farmacie.