Koninklijke Van Eerd organiseert open banendag

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in Tilburg? Of wil je jezelf nog wat beter oriënteren? Dan hebben we een tip voor je. Koninklijke Van Eerd organiseert namelijk een open banendag op zaterdag 21 januari. Lees snel verder.

Open banendag

De open banendag staat tussen 10:00 – 12:00 uur op het programma. Aanmelden kan door een mail te sturen naar sollicitaties@vaneerd.nl. Om je een goede indruk te geven van het bedrijf, hebben ze het volgende programma bedacht: na de ontvangst om 10.00 uur, starten ze met een korte presentatie en verzorgen ze aansluitend een rondleiding door de productieafdeling. Daarna is er tijd om verder persoonlijk kennis te maken. Kom dus op tijd, dan mis je niks! Heb je vragen over de open banendag, neem dan gerust contact met Koninklijke Van Eerd op. Dat kan telefonisch 013-4684951 of via het contactformulier.

Over Koninklijke Van Eerd

Koninklijke Van Eerd maakt vouwkartonnen verpakkingen van hoge kwaliteit. Dat doen ze met veel aandacht de klanten uit de farmaceutische industrie. Daarbij levert iedere medewerker een belangrijke bijdrage. Van Eerd is een familiebedrijf dat in 1919 is opgericht als handelsdrukkerij in de binnenstad van Tilburg. In 1977 verhuisde het bedrijf naar de locatie waar ze nog steeds gehuisvest zijn. In 1960 verwelkomden ze de eerste farmaceutische klant. Dat bleek zo’n succes dat ze besloten tot specialisatie in verpakkingen voor de farmacie. Sinds 1987 bestaat het klantenbestand van het Tilburgse bedrijf uitsluitend uit farmaceutische bedrijven. In de periode daarna groeide het bedrijf sterk. Zo steeg het personeelsbestand van vijftig medewerkers in 1995 naar ruim 130 medewerkers in 2020. Om die groei bij te benen waren meerdere verbouwingen en veel investeringen in machines, automatisering en infrastructuur noodzakelijk. Van Eerd beschikt over een modern machinepark en een ver doorgevoerde automatisering. Voor veel klanten zijn ze ‘certified supplier’. Van Eerd gaat voor continuïteit en ze zijn een betrouwbare, proactieve partner.

Op 1 december 2019 bestond het bedrijf 100 jaar. Hiervoor ontving het bedrijf het Predicaat Koninklijk, een eretitel die veel voor Van Eerd betekent en waar ze bijzonder trots op zijn. Het is een bekroning op het werk van iedereen die zich inzet of heeft ingezet voor Koninklijke Van Eerd.

Meer informatie

Wil je meer weten over werken bij Van Eerd? Check dan snel deze website.