Koopavond tijdens Moonlight Shoppen in Tilburg

Moet jij nog op pad voor kerstcadeaus? Heb je nog een outfit nodig voor bij je kerstdiner of voor oud & nieuw? Dan heb je geluk! Zaterdag 20 december zijn de winkels in de binnenstad van Tilburg namelijk extra lang geopend. Dus geen gehaast, je kunt tot 20.00 uur ’s avonds je inkopen doen tijdens het Moonlight Shoppen.

Winkelen is leuk, maar als je veel inkopen moet doen, kan het vermoeiend zijn. Deze zaterdag is er genoeg te doen om het shoppen nog gezelliger te maken. Zo zijn er op verschillende plaatsen in de stad proeverijen en kun je door de hele stad genieten van live muziek.

Hapjes en muziek

Voor een luxe hapje raden we je aan langs te gaan bij De Burgerij aan de Noordstraat 87. Daar is zaterdag namelijk een Oesterbar te vinden. Zin in een warm drankje? Loop dan even door naar Mugs & Muffins aan de Willem II straat voor heerlijke appelchai. In het Dwaalgebied worden tussen 18.00 uur en 20.00 uur verschillende kunstzinnige acts uitgevoerd. Ook kun je daar live luisteren naar sing & songwriters. Daarbij geven zo’n twintig studenten van de Fontys Hogeschool acts door de hele binnenstad.

Korenfestival

Om helemaal in de kerstsfeer te komen wordt er ook een Korenfestival gehouden. Tussen 13.00 uur en 17.00 uur zingen dit weekend vier koren met in totaal honderd zangers. Op het Pieter Vreedeplein en de Oude Markt staan zaterdag de koren Des Unique, On Stage, Tikiko en het Souvenir jeugdkoor. Zondag vind je op het Pieter Vreedeplein en het Heuvelplein de klanken van de Harmony Singers, Canzonetta, Het Inspiration koor en het Tilburgse studenten popkoor Epic. Lees hier meer over het Korenfestival.

Moonlight Shoppen
Binnenstad Tilburg
09:30 uur – 20:00 uur
Winter in Tilburg