Koopjes jagen in Tilburg

https://www.instagram.com/p/tnkj3ruXgg/?taken-by=hans013

Fotobijdrage: Hans van Dongen

De zomervakantie loopt ten einde en dat betekent dat de winkels in Tilburg hun zomercollectie voor ‘een prikkie’ de deur uit doen. In de binnenstad van Tilburg en in de verschillende winkelcentra in de stad is het overal uitverkoop, sale, opruiming en krijgt men gigantische kortingen. Nog niet gaan koopjes jagen? Hieronder een selectie uit het aanbod.

Gimbrère Mode

Bij aankoop van 3 artikelen ontvang je bij Gimbrère Mode maar liefst 50% korting op de hele rekening. Op merken als Michael Kors, Armani Jeans, Ted Baker, Boss Orange, Marc O’Polo, Ralph Lauren en Scapa Sports bespaar je al snel een hoop centen.

Van Arendonk

Bij Van Arendonk zijn alle sale artikelen minimaal 50% afgeprijsd. Op zoek naar een chique damesschoen, modieus enkellaarsje of een sneaker? Bij Van Arendonk profiteer je nu van kortingen op merken als UGG, Van Bommel en Birkenstock.

P’leisure

Zijn je sneakers na een heftige vakantie, festival of vriendenweekend versleten? Is het geld er bijna doorheen maar ben je toch op zoek naar nieuwe stappers? Bij P’leisure zijn de sale artikelen minstens 50% afgeprijsd. Voor merken als Adidas, Cruyff en Converse ga je naar P’leisure.

Shoeby

Op de Heyhoef shop je wel heel goedkoop een nieuwe outfit voor het gehele gezin bij elkaar. De helft van de helft bij Shoeby en Shoeby Kids. Als dit geen uitstapje naar de Reeshof waard is weten wij het ook niet meer.

Dimenno

Ga jij nog op vakantie? Dan heb je natuurlijk een hippe zwembroek nodig. Bij Dimenno kun je terecht voor mooie en kwalitatief goede zwembroeken, van merken als Hugo Boss, Armani, D&G, Tommy Hilfiger en meer. Bekijk snel de zwembroeken die 25% zijn afgeprijsd.

Jan de Cock Mode

Bij Jan de Cock mode profiteer je van 30% korting op één artikel. Ga jij voor meer sale artikelen? Dan krijg je bij aankoop van twee artikelen het goedkoopste artikel gratis. Merken die je in de sale onder andere tegenkomt: Van Gils, Tommy Hilfiger, Gant en nog veel meer.

Kids Love Sneakers

Bij Kids Love Sneakers is de laatste ronde sale van start gegaan. Tot en met 31 augustus gaat de gehele sale met 30% korting de deur uit. Zoek jij nog leuke en hippe sneakers voor de kids? Dan weet je waar je heen moet. Van Adidas tot Vans en van New Balance tot Asics.

Sacha

Bij Sacha in de Heuvelstraat en op het Pieter Vreedeplein hebben ze mooie aanbiedingen. De opruiming is in volle gang; je kunt profiteren van fikse kortingen op schoenen en accessoires.

Say Jess to Beauty

Bij Say Jess to Beauty hebben ze ook een aantal scherpe aanbiedingen. De Piushaven begint steeds aantrekkelijker te worden met een gevarieerd winkel- en horeca aanbod. Bezoek de Piushaven en loop meteen eventjes binnen bij Say Jess to Beauty.

Tatio

Bij Tatio hanteren ze enorme kortingen op de hele zomercollectie. Ga gezellig shoppen bij Tatio en ontvang 50% korting op merken als Stone Island en Ralph Lauren.