Koopjesjagers opgelet: Bowls and Dishes organiseert magazijnverkoop

magazijnverkoop bowls and dishes

Mooi nieuws voor alle liefhebbers van de mooie spullen die Bowls and Dishes verkoopt. Gelukkig heeft het coronavirus geen roet in het eten kunnen gooien en gaat de magazijnverkoop dit jaar gewoon door. Uiteraard met wat maatregelen om het voor iedereen zo veilig mogelijk te maken. 

En dus kun je van 18 t/m 27 juni terecht bij de magazijnverkoop van Bowls and Dishes. Verwacht mooie aanbiedingen op prachtige artikelen zoals bijvoorbeeld aardewerken, houten planken, serviesgoed, kookboeken, woonaccessoires en veel meer.

Reserveer snel je plekje

Wil jij naar de magazijnverkoop van Bowls and Dishes? Reserveer dan snel je plekje. Dat kan door tickets te bestellen voor bepaalde tijdsvlakken. Voor een ticket betaal je €6,- maar het geeft je €5,- korting als je ook daadwerkelijk iets aanschaft.

Door met ticketverkoop te werken kan Bowls and Dishes de richtlijnen van het RIVM naleven en ervoor zorgen dat er maar een maximaal aantal personen tegelijk aanwezig zijn bij de magazijnverkoop. Een plekje reserveren kan via deze website.

Met een entreeticket krijg je binnen je gekozen tijdsvlak een uur de tijd om lekker rond te snuffelen en de mooiste spullen aan te schaffen.

Meer informatie

De verkoop vindt plaats aan de Calenwiel 8 in Berkel-Enschot van 18 t/m 27 juni. Voor de openingstijden en actuele updates kun je het beste het Facebookevenement in de gaten houden.

Over Bowls and Dishes

Bowls and Dishes heeft een smaakvolle selectie van handgemaakt aardewerk en mooi natuurlijk hout om een etentje, lunch of borrel nét dat beetje extra te geven. Check vooral de website om alvast een impressie te krijgen van de artikelen die het bedrijf verkoopt.

magazijnverkoop bowls and dishes