Koopjesjagers opgelet: Petrol Industries organiseert Sample Sale met dikke kortingen!

Op zoek naar parels om je wintergarderobe te verrijken? Dan hebben we goed nieuws voor je. Vanaf woensdag 18 oktober staat de Petrol Sample Sale namelijk weer op het programma. De Sample Sale is voor heren en jongens. Je shopt van 18 t/m 22 oktober en van 25 t/m 28 oktober de gaafste items met kortingen tot wel 70%. Je kunt online een ticket reserveren voor een tijdvak. Dat is helemaal gratis. 

Claim dus snel je ticket, want op is op. Tijdens de Sample Sale kun je rondsnuffelen tussen ruim 50.000 heren- en jongensitems. De Sample Sale wordt constant aangevuld. Wat je kunt verwachten? Winterjassen, spijkerbroeken, t-shirts, polo’s, hoodies, sweaters, zwembroeken en veel meer. Qua maten kun je terecht voor de herenmaten XS – 3XL. Voor de jongetjes is er kleding te koop in de maten 92 – 176. Voor ieder iets wils dus.

Openingstijden Sample Sale

Om het shoppen zo prettig mogelijk te laten verlopen, werkt Petrol met tijdvakken. Elk tijdvak duurt een uur. Zo wordt de drukte gereguleerd en heb je alsnog ruim voldoende tijd om de beste parels eruit te halen. We zetten de tijdvakken hieronder voor je op een rijtje.

Goed om te weten

  • Geen geld terug/ruilen
  • Grote tassen zijn niet toegestaan
  • Draag tijdens de Sample Sale bij voorkeur geen eigen Petrol Industries kleding om verwarring te voorkomen
  • Betalen kan enkel met PIN
  • Er is voldoende parkeergelegenheid
  • Paskamers zijn aanwezig
  • Items worden constant aangevuld. Het maakt niet uit wanneer je komt, er is altijd een uitgebreide collectie

Meer informatie

De Sample Sale van Petrol vindt plaats in de showroom naast het hoofdkantoor. Je kunt de Sample Sale bezoeken via de hoofdingang voor bezoekers aan de voorzijde, gelegen naast de A58, afslag 11 Goirle. Het exacte adres is Kalundborg 6, 5026 SE, Tilburg.

Tickets voor een tijdvak kun je gratis reserveren via deze website.