Nieuws

merkschoenen
Let op! Dit artikel is al 265 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Koopjesjagers opgelet: ruim 2000 merkschoenen met kortingen tot 50% in de regio Tilburg

De herfst is aangebroken, de wintertijd gaat komend weekend in en dus is het weer tijd om je garderobe te verrijken. Tip voor de koopjesjagers: op dinsdag 22 oktober staat er van 12:00 – 19:00 uur een grote uitverkoop op het programma in Chaam.

Op Gilzeweg 22a profiteer je namelijk van kortingen tot 50% op merken als Gabor, Rieker, Tamaris, Sketchers, Helioform, Marco Tozzi, Poelman, Bullboxer, Remonte, Ecco, Caprice en nog veel meer. Zowel dames als heren kunnen terecht bij de uitverkoop. Goed om te weten: er zijn verschillende wijdtematen (t/m H) aanwezig en er is veel keus aan modellen met een uitneembaar voetbed.

Uitverkoop

De uitverkoop is een samenwerking tussen Robin Shoes, Vink Schoenen en Mark de Rooy. Alle drie de ondernemers zijn al jarenlang specialist op het gebied van kwalitatieve modieuze schoenen.

Twee keer per jaar wordt de uitverkoop in Chaam georganiseerd en dit is alweer het vierde jaar. Klanten blijven zich keer op keer verbazen over de grote en diverse collectie.

Meer weten over de uitverkoop? Zet jezelf aanwezig in het Facebook evenement en blijf op de hoogte van de laatste updates omtrent de uitverkoop.

merkschoenen

Reageer op dit bericht