Koptelefoon op, genieten van hits en hopen op bingo: Silent Bingo Show keert terug op de Korte Heuvel

silent bingo show korte heuvel

Goed nieuws! Na het succes van vorig jaar keert de Silent Bingo Show op drie woensdagavonden terug op de Korte Heuvel. En dus kun je weer de leukste hitjes afstrepen op je bingokaarten en hopen op leuke prijzen. De drie Silent Bingo Shows staan op woensdag 30 juni, woensdag 14 juli en woensdag 28 juli op het programma. Per editie kunnen 500 mensen genieten van een leuke avond uit en de kaartverkoop is inmiddels begonnen. Lees snel verder. 

Silent Bingo Show op de Korte Heuvel

Hoe de Silent Bingo Show op de Korte Heuvel werkt? Je bestelt online je bingokaarten, haalt deze kaarten voor je plaatsneemt op, luistert via een koptelefoon naar de nummers die worden gedraaid en met een beetje geluk kun je ‘BINGO’ roepen. Heb je bingo? Dan heeft de organisatie leuke prijzen voor je! Maar ook als je geen prijzen wint, heb je gegarandeerd een leuke avond bij je favoriete kroeg aan de Korte Heuvel.

Tickets

Om de toegang van het evenement te verspreiden, werken ze met toegangssloten betreft de entree. Dat betekent dat je op verschillende momenten een plekje kunt zoeken op de Korte Heuvel. Deze tijdssloten zijn:

  • Entree om 19.00 uur;
  • Entree om 19.15 uur;
  • Entree om 19.30 uur.

Tickets kosten €8,35 per stuk (inclusief servicekosten) en deze koop je hier. Voor deze prijs heb je twee bingokaarten voor twee rondes en een koptelefoon welke je na afloop weer inlevert. Wil jij met een heel gezelschap aan tafel zitten? Boek dan tickets onder dezelfde naam, dan weet de organisatie dat je bij elkaar hoort.

silent bingo show korte heuvel

Jouw favoriete terras

Het is net als vorig jaar weer mogelijk om een terrasvoorkeur aan te geven. Je kunt dit doen door een melding te maken via dit formulier. Let wel op: er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze voorkeur. De organisatie probeert zoveel als dat mogelijk is rekening te houden met ieders wensen.

Deelnemende zaken zijn: Live Tilburg, Studio Tilburg, Polly Maggoo, Café Bakker, ShocoTilburg, De Slijterij, Carpaccio Club, Café Philip, Le Clochard, ’t Zusje, Bar Leonardo, Corta Colina Streetfood, Café Stoffel, Café Tribunaal, Café-wijnbar Heuvel 15, Cul de Sac en Gember & Sereh.

Meer informatie

Meld je op tijd binnen het door jou gekozen tijdsslot bij de ontvangstbalie bij Café Philip. Zorg dan dat je je bevestigingsmail bij de hand hebt. Meer informatie vind je hier. Op de hoogte blijven van actuele updates? Volg de Korte Heuvel dan op Facebook. Hoe het er vorig jaar aan toe ging? Check vooral dit fotoalbum met de foto’s.