Koreaans pop-up restaurant opent in Tilburg

koreaans

Liefhebbers van Aziatisch eten kunnen hun hart ophalen. Inja Koelemeijer organiseert op 2 & 3 december een pop-up restaurant met authentieke Koreaanse gerechten. Daarvoor tovert ze Locals in de Heuvelstraat om tot een heus Koreaans restaurant. 

Inja staat in Tilburg al bekend om haar heerlijke gerechten die ze serveerde op de stadscamping, de pop up Seoulkitchen in het Deprez en de BOUWplaats. ”Na een experimentele periode van twee jaar oefenen, ben ik sinds 1 november volledig gefocust op Inza’s Seoulkitchen. Door eerdere samenwerkingen heb ik veel geleerd en vooral inspiratie opgedaan.”

Typisch Koreaans

Inja gaat typisch Koreaanse gerechten serveren. Enkele voorbeelden: Bulgogi, Dolsor Bibimbap en Kimchi Chigae. Maar er zijn nog veel meer Koreaanse gerechten die niet op de menukaart mogen ontbreken. Volgens de initiatiefneemster is het vooral aan te raden om zoveel mogelijk te proeven.

Reserveer en probeer

Wil jij (h)eerlijke Koreaanse gerechten proeven midden in het centrum van Tilburg? Het pop-up restaurant is op 2 & 3 december van 18:00 – 21:00 uur geopend. Vergeet van te voren niet te reserveren. Dit kan snel via www.inzas.nl of telefonisch door te bellen naar 06-45586012.