Korte Heuvel maakt kermisprogramma bekend: tien dagen lang gezelligheid in de langste horecastraat van Tilburg

kermis korte heuvel

Tijdens de Tilburgse kermis wordt de Korte Heuvel omgebouwd tot één groot festivalterrein. Je kunt er tien dagen lang feesten, borrelen en eten. De langste horecastraat van Tilburg kenmerkt zich door een grote variatie aan horecazaken en er is gekozen om tijdens de kermis een gezamenlijk programma neer te zetten. Overdag en in de vooravond kun je terecht op de terrassen en restaurants. De nadruk ligt dan op eten en borrelen. Vanaf 21:00 uur zullen de dj’s vanaf een centraal podium op diverse dagen zorgen voor een feestje. Lees snel verder voor het programma. 

Vrijdag 22 juli: Summer Holiday Drinks & Party

Op vrijdagmiddag staat er op de Korte Heuvel een VrijMiBo op het programma. Vanaf 17:00 uur start de VrijMiBo en kun je gezellig komen borrelen en/of eten. Vanaf 21:00 uur neemt DJ DNSSR het over. Vanaf het balkon van Café Philip wordt de kermis afgetrapt en de toon gezet voor 10 dagen gezelligheid.

Zaterdag 23 juli: Saturday Night Fever

Overdag kun je terecht op één van de vele terrassen en borrellocaties op de Korte Heuvel voor een lunch, borrel of diner. Zeker zijn van je plekje? Reserveer dan bij je favoriete horecazaak. Vanaf 21:00 uur draait DJ Tavento voor de hele straat en wordt het één groot feest tot 01:00 uur ’s nachts. Naast het buitenprogramma kun je bij diverse stapzaken in de straat tot 04:00 uur doorfeesten.

Maandag 25 juli: Korte Heuvel presents Lovely Pink

Tijdens Roze Maandag pakt de Korte Heuvel ouderwets uit. Vanaf de Red Bull Stage – ter hoogte van Rosalie en The Ribs Factory – staat van 13:00 – 01:00 uur het evenement Lovely Pink op het programma. De volgende dj’s treden allemaal op:

  • 13:00 – 15:00 uur: Ronna Summer
  • 15:00 – 16:30 uur: Girls love Janey
  • 16:30 – 18:00 uur: Nick Mathon
  • 18:30 – 19:30 uur: DNNSR
  • 19:30 – 21:00 uur: Dennis Beso
  • 21:00 – 23:00 uur: Joupie Fourtie
  • 23:00 – 01:00 uur: Tommy Santo

Naast het buitenprogramma staan er bij diverse horecazaken losse feesten op het programma.

Donderdag 28 juli: Caribische donderdag

Tijdens de Caribische donderdag pakt de Korte Heuvel uit met zomerse sferen. Vanaf het balkon van Studio nemen diverse dj’s het na de borrel en het diner (vanaf 21:00 uur dus) over.

Vrijdag 29 juli: VrijMiBo en feest

Vanaf 17:00 uur sluiten ze op de Korte Heuvel de week af en starten ze door middel van een VrijMiBo met het laatste weekend van de kermis. Over de geheel Korte Heuvel kun je borrelen en eten. Na de borrel neemt DJ Joepie Fourtie het vanaf het balkon van Studio over en maken ze er een knallende vrijdagavond van.

Zaterdag 30 juli: een groot feest

Op de laatste zaterdag van de Tilburgse kermis 2022 kun je overdag terecht op één van de vele terrassen en borrellocaties op de Korte Heuvel. Wil je lekker lunchen of dineren? Reserveer dan tijdens bij één van de restaurants. Vanaf 21:00 uur draait DJ Beso vanaf het balkon van Studio voor de hele straat en wordt het één groot feest tot 01:00 uur. Daarna kun je lekker de nacht doortrekken bij de verschillende zaken in de horecastraat.

Meer informatie over Kermis op de Korte Heuvel

De Korte Heuvel is gedurende de Tilburgse kermis tien dagen lang open. Op de dagen waarop geen dj’s staat geprogrammeerd buiten, kun je er uiteraard wel terecht voor een lunch, borrel of diner.

Het buitenprogramma wordt georganiseerd door de horecazaken in het gezellige horecastraatje. Wil je op de hoogte blijven van actuele updates? Zorg dan dat je de Korte Heuvel volgt op Facebook en Instagram.

Benieuwd naar meer informatie over de Tilburgse kermis? Check dan deze pagina.