Kraampje op de MeiMarkt? Inschrijving start deze week!

meimarkt

Een uniek evenement in Nederland; dat is de Tilburgse MeiMarkt! De grootste nachtmarkt van het land strijkt op zaterdag 30 mei en zondag 31 mei 2020 weer in de Tilburgse binnenstad neer. Wil jij leuke spulletjes verkopen op de MeiMarkt? Zorg dan dat je zaterdag 15 februari om 10.00 uur paraat zit achter je computer voor de inschrijving.

Benieuwd hoe de MeiMarkt van 2019 eruit zag? Videomaker Jules van Iperen ging op pad en vroeg bezoekers naar hun mooiste aankopen.

MeiMarkt 2020

Ook dit jaar kun je weer zo’n 750 kramen, 40 grondplaatsen en 80 kinderplaatsen verwachten tijdens de MeiMarkt. Het centrum verandert van zaterdagavond 22:00 uur tot zondagmiddag 17:00 uur in een grote marktplaats. Of je nu op zoek bent naar stripboeken uit de jaren ’60, designer meubels uit de jaren ’70, toffe vintage kleding, lekkere hapjes of gewoon lekker de typische MeiMarkt sfeer wilt snuiven; het kan!

De MeiMarkt mag met recht uniek genoemd worden omdat het de enige particulier georganiseerde nachtelijke rommelmarkt in een binnenstad in Nederland is. Het zijn vooral de gemoedelijkheid, de saamhorigheid en de gezellige drukte die vaak worden genoemd om de bijzondere sfeer te typeren. Deze grootste rommelmarkt van Zuid-Nederland is niet meer weg te denken uit de Tilburgse binnenstad. Met een bezoekersaantal van 110.000 is de MeiMarkt één van de grootste evenementen in het centrum van Tilburg.

Kindermert

De kinderen zitten natuurlijk niet de hele nacht met hun speelgoedjes te koop. Als de volwassen feestvierders naar bed gaan, nemen zij plaats op hun kleedjes op de Kindermert. Vanaf 8.00 uur wordt de Heuvel weer het terrein van kinderen tot 12 jaar. Ze kunnen dan gratis deelnemen en hun koopmanskunsten tonen aan het grote publiek. Samen met de diverse optredens, gratis attracties en kinderanimatie gaat het daar dan ook zeker weer een feest worden!