Kringloopveiling met echte veilingmeester bij La Poubelle

la poubelle

Koopjesjagers, schatzoekers en antiekverzamelaars opgelet! Kringloopwinkel La Poubelle houdt dit weekend een bijzondere kringloopveiling. Er komen 70 kavels onder de hamer: van een camerasysteem van Pentaflex 16mm, Douwe Egberts koffiemolen uit de jaren 50/60 tot een antieke piano van het merk John Broadwood & Sons London.

De hamer is in handen van veilingmeester Marcel Brouwer, eerder werkzaam bij het gerenommeerde veilinghuis Christie’s.

Kringloopprijzen

“Dit is de derde keer dat we een kringloopveiling organiseren. De vorige veilingen waren erg succesvol. Bezoekers vonden het vooral gezellig en velen gingen met hun felbegeerde item naar huis. Ook dit jaar hebben weer bijzondere spullen verzameld. Ben je op zoek naar een bepaald item of ben je benieuwd naar de items? Kijk dan op onze veilinglijst. Wie weet staat er iets op wat je graag wilt hebben en kun je het voor een klein prijsje bemachtigen. De prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van de biedingen, maar we zijn een kringloopwinkel en de veilingprijzen zullen navenant zijn.” Aldus Theo van der Bruggen, manager La Poubelle.

Meebieden?

De veiling start om 13.00 uur en meedoen is eenvoudig. Bezoekers kunnen zich gratis inschrijven op de veilingdag zelf vanaf 11.00 uur. Ook is er is er koffie met iets lekkers. De te veilen kavels staan vanaf nu in de winkel tentoongesteld. Voor meer informatie (en ook voor de veilinglijst) kun je terecht op www.lapoubelle.nl of op de Facebookpagina.

Kringloopbedrijf La Poubelle

La Poubelle is onderdeel van de Diamant-groep, het leerwerkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. La Poubelle zamelt herbruikbare goederen in (meubels, boeken, curiosa, speelgoed, elektrische apparaten enz.), die in de werkplaatsen worden nagekeken en eventueel worden gerepareerd. Daarna gaan ze de kringloopwinkel in.

Details

  • Datum: zaterdag 25 juni
  • Tijd: 13.00 uur
  • Entree: gratis
  • Locatie: Havendijk 20, Tilburg