Nieuws

Peppernuts
Let op! Dit artikel is al 324 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Kruidnoten in meer dan 30 smaken: Peppernuts Holland opent pop-up store in de Heuvelstraat

Voor iedereen die jaarlijks de dagen aftelt tot er weer pepernoten in de schappen liggen: wij hebben enorm goed nieuws voor jullie! Donderdag 3 september opent namelijk Peppernuts Tilburg in de Heuvelstraat. Een winkel met meer dan 30 soorten kruidnoten in het assortiment.

Je vindt de winkel aan Heuvelstraat 1a: het pand tussen de Bram’s Gourmat Frites en de Frietboetiek in. De pop-up zaak zal (waarschijnlijk) tot eind december in Tilburg te vinden zijn.

Peppernuts Holland

Peppernuts Holland is een bedrijf met twee permanente vestigingen in Nederland, namelijk in Amsterdam en Volendam. Rondom het Sinterklaasseizoen worden er verschillende pop-up stores door het land geopend. Momenteel zijn er al winkels open in Den Haag, Rotterdam, Breda, Zwolle en Groningen. Daar worden Tilburg, Haarlem en Maastricht deze week nog aan toegevoegd.

Smaken en producten

Peppernuts biedt dus een breed assortiment in kruidnoten met smaken als: appeltaart, cappuccino, coffee & cookies, lemon cheesecake, likeur 43 en nog veel meer. Daarnaast heeft de zaak een groot aantal artikelen waar de kruidnoten in verwerkt zijn. Denk hierbij aan pindakaas, granola, likeuren, bier, fudge en zelfs sigaren. Ten slotte nog een tip: je kunt er ook terecht voor giftboxen; ideaal voor de feestdagen!