Kruikenstad heeft er een nieuw gezelschapsspel bij: Kruiken Seconds

kruiken seconds

Je hebt het tijdens de verschillende lockdowns ongetwijfeld avonden lang gespeeld met je vrienden en familie: 30 Seconds. Het gezelschapsspel waarin je zo snel mogelijk diverse woorden op een kaartje moet raden heeft nu ook een carnavals-editie: Kruiken Seconds. Het spel is van 21 tot en met 24 februari online te bestellen en twee weken later in de stad af te halen. Lees verder. 

Het idee om een carnavaleske variant op het spel te maken, is ook ontstaan in de coronatijd. De makers zijn dan ook gigantisch blij dat ze het spel kunnen lanceren juist op het moment dat carnaval 2022 de boeken in lijkt te gaan als corona-bevrijdingsfeest.

Over Kruiken Seconds

Kruiken Seconds is een hilarisch lokaal spel waarbij je zoveel mogelijk woorden in een halve minuut moet omschrijven aan je teamgenoten. Een snel spel met honderden begrippen die in meer of mindere mate iets te maken hebben met Tilburg. Van carnavalsverenigingen tot kroegen, van straatnamen tot bekende Tilburgers: In Kruiken Seconds komen ze allemaal voorbij. Als ze tenminste op de juiste manier worden omschreven, zodat je teamgenoten ze rap kunnen raden.

Bestellen

Bestel jouw eigen exemplaar van 21 t/m 24 februari in deze webshop en twee weken later kun je hem in de stad afhalen! De exacte coördinaten delen we bij het bestellen met je.
Voor deze carnavals-oplage van Kruiken Seconds geldt: op=op.

Meer informatie

Wil je meer informatie over dit initiatief? Check dan vooral deze website en Facebookpagina.