Kruikenstad in Koor verplaatst door slecht weer naar dinsdag

kruikenstad in koor 2016

Het grootste meezingevenement van Kruikenstad is definitief afgelast door het weer, dat meldt Carnavalsstichting Tilburg na overleg met Gemeente Tilburg. Wel is er goed nieuws voor de liefhebbers van dit evenement, het wordt verplaatst van maandag 8 februari naar dinsdag 9 februari. 

Kruikenstad in Koor is niet het enige evenement dat wordt afgelast en verschuift naar een andere dag. Eerder vandaag werden meer dan dertig optochten in Brabant geschrapt, waaronder de carnavalsoptochten in Breda en Den Bosch. Over Kruikenstad in Koor was nog onduidelijkheid, rond 17.00 uur hakte de stichting de knoop door vanwege de slechte weersvoorspellingen. Er worden windvlagen van wel 100 kilometer per uur verwacht.

Over Kruikenstad in Koor

Het meezingevenement op de Tilburgse Heuvel vindt dit jaar dus plaats op de laatste dag van carnaval, 9 februari. Om 20.11 uur gaat Kruikenstad in Koor van start en duurt tot 22.00 uur. Het meezingevenement sluit precies aan op het afsluitende evenement Et Sebiet. Dirigent Dirk van de Weijer, presentator Rogier van de Ven en veurzangers Jan Eijsermans en Rogier van Bossum nemen je mee langs de hoogtepunten uit het carnavalsrepertoire, van de met bier overgoten klassiekers tot hedendaagse krakers.

Alles over carnaval in Tilburg

Carnaval Tilburg
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van carnaval in Tilburg…de grootste online opstoet van Kruikenstad!