Kunst naar hartelust – Kunstweek bij Galerie Kap Pur te Tilburg

Van 7 t/m 15 november worden tijdens de nationale Kunstweek beeldende kunst en Nederlandse beeldend Kunstenaars in de schijnwerpers gezet. Dit jaar is de vijfde editie van de Kunstweek, die het thema ‘Kunst naar hartelust’ meekreeg. Aan de lustrumeditie nemen in totaal 114 galerieën, kunstuitlenen en kunstmusea in het hele land deel. Galerie Kap Pur aan de Korvelseweg 151 te Tilburg mag daar natuurlijk niet aan ontbreken. Galerie Kap Pur toont tijdens de Kunstweek het indrukwekkende werk van New Media Artist Joseph Klibansky.

Bezoekers aan de aan de Kunstweek deelnemende galerieën, kunstuitlenen en kunstmusea krijgen tijdens de Kunstweek zonder enige verplichting het Kunstweek Geschenk cadeau. Ter gelegenheid van de Kunstweek, is ook een boek verschenen. Aan het omvangrijke boek is door 56 galerieën, kunstuitlenen en kunstmusea meegewerkt. Het bevat meer dan 250 afbeeldingen van kunstwerken van voornamelijk Nederlandse beeldend kunstenaars waaronder Henk Helmantel, Ans Markus, Jeroen Hermkens, Ad Arma, Corneille en vele anderen. In het boek staan ook verschillende stukjes proza van bekende Nederlanders. Het voorwoord is van Bart Soepnel, hoofdredacteur Kunst & Cultuur van de NPS.

De Stichting Kunstweek wil met verschillende acties het kijken naar kunst en het kopen, huren en verzamelen van kunst bevorderen, mede door stimulering van galerie- en kunstmuseumbezoek. Deze visie past volledig bij die van galerie Kap Pur, daarom geven we het genoemde kunstweekboek gratis weg wanneer u een werk in deze bijzondere week aanschaft. Meer informatie: www.kappur.nl en www.kunstweek.nl