Kunstenaars en designers gezocht voor het ontwerp van de BOV-Trofee!

BOV-trofee

Op donderdag 7 november aanstaande is het weer zover! Dan organiseert de Junior Kamer Hart van Brabant voor de 20e keer de BOV-trofee. BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. Zoals de naam al zegt, wordt gezocht naar de beste ondernemer van de regio Hart van Brabant. Omdat er vele soorten ondernemers, bedrijven en branches zijn, wordt dit jaarlijks getoetst binnen een bepaald thema. Dit jaar wordt de BOV-Trofee uitgereikt binnen de kaders van het thema ‘Een toekomst met historie’.

Voor de extra speciale goudomrande 20e editie van de BOV-Trofee is de organisatie op zoek naar kunstenaars en designers die invulling willen geven aan de felbegeerde Trofee. Op donderdag 7 november is de ontworpen award één van de hoofdrolspelers tijdens de uitreiking van de BOV-Trofee in Theaters Tilburg.

Durf jij de uitdaging aan?

Ben jij een kunstenaar of designer die de uitdaging aan durft te gaan om de trofee (1e, 2e en 3e prijs), binnen het thema ‘Een Toekomst met Historie’ te realiseren? Meld je dan nu aan per e-mail: info@bov-trofee.nl.

Stuur bij je aanmelding een schets met korte uitleg en wie weet staat jouw ontwerp centraal tijdens het grootste ondernemers evenement van Brabant. Aanmelden kan tot en met 1 september. Uiteraard is er een budget beschikbaar om het uiteindelijk gekozen ontwerp te realiseren!