Kunstenares maakt vier 3D grondschilderingen in Winkelcentrum Heyhoef ter ere van het jubileum

grondschilderingen heyhoef

Winkelcentrum Heyhoef bestaat 25 jaar. Dat wordt op verschillende manieren gevierd. Zo is het winkelcentrum onlangs opgefleurd met leuke grondschilderingen. Op vier plekken in het winkelcentrum geniet je van deze 3D kunstwerken. Lees snel verder. 

De 3D grondschilderingen zijn gemaakt door kunstenares Rianne te Kaat. Sinds afgelopen maandag zijn de kunstwerken helemaal af. Het is overigens niet de eerste keer dat Te Kaat een kunstwerk in het winkelcentrum heeft geplaatst. In september maakte ze namelijk al een mooie schildering van een draak.

Vier nieuwe schilderingen

Op het eerdere werk van de kunstenares werd zo leuk gereageerd, dat het winkelcentrum haar vroeg om meerdere kunstwerken te maken ter ere van het 25-jarig jubileum. En dus is ze de afgelopen periode druk bezig geweest met de nieuwe schilderingen.

De nieuwe schilderingen hebben allemaal een link naar het jubileum. Zo is er een kunstwerk waar een glas champagne wordt ingeschonken, komen er veel ballonnen terug in het werk en mag een grondschildering met een taart ook niet ontbreken. De schilderingen zijn zo gemaakt dat het net lijkt alsof ze uit de grond komen. Extra leuk om mee op de foto te gaan dus. Mocht je foto’s willen maken, dan zijn er bij de kunstwerken speciale ‘voetjes’ geplaatst als beste uitkijkpunt om het werk te bekijken. Wanneer je vanuit die positie je camera horizontaal houdt, zijn de werken het beste te zien.

De schilderingen zijn gemaakt met latexverf en blijven een paar weken tot maanden mooi. Dat is afhankelijk van het weer en hoe vaak er overheen is gelopen. Oftewel: hoe sneller je gaat kijken, hoe mooier de kunstwerken nog zijn.

Meer informatie

Wil je meer informatie over Winkelcentrum Heyhoef? Of weten wat er de komende tijd op het programma staat? Check dan snel de website.