Kunstexpositie Vera Holland in Libra Revalidatie & Audiologie locatie Leijpark

Vanaf  22 augustus  tot en met  27 november 2013  exposeert  kunstenares Vera Holland op locatie Leijpark van Libra Revalidatie & Audiologie in Tilburg.
Vera  werkte tot eind jaren 90 in  de hulpverlening. Het voelde voor haar  als een innerlijke noodzaak  om zich met kleur te uiten. In eerste instantie was dit met verf en inkt op doek. In 2000 kwam de nieuwe ontdekking van het vilten: de zachtheid van het materiaal, de mooie kleuren en de verbinding met aarde en vrouwelijkheid. 

 In 2010 was het tijd voor vernieuwing. Vilt maakte plaats voor zijdepapier. Naast toegepaste kunst ontstond vrije kunst; de expressie van wat zich van binnen afspeelt. Licht en donker, binnen en buiten worden verbonden.
Naast het maken van mooie dingen inspireert zij  graag andere mensen. In de workshops wil ze haar kennis doorgeven  en  wil ze eigenheid en creativiteit, zowel aan groepen als individueel stimuleren.Haar werk en ook informatie over de workshops is te zien op www.veraholland.nl
 
Bent u nieuwsgierig naar de werken? Breng dan een bezoek aan Leijpark. Bij de infobalie vindt u informatie over Vera Holland en de door haar gebruikte technieken. De werken zijn te zien in de benedengangen van Revalidatiecentrum Leijpark.
 
Bezoek expositie gratis
U kunt de expositie  gratis bezoeken in het gebouw van Libra Revalidatie & Audiologie locatie Leijpark aan de Professor Stoltehof 3 te Tilburg. De expositie is van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur geopend.
 
Meer kunst in Revalidatiecentrum Leijpark
Een aantal keer per jaar is er een expositie van uiteenlopende kunstwerken te zien het gebouw van locatie Leijpark. Deze exposities zijn altijd vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden. De kunstcommissie van Libra R&A stelt ieder kwartaal een nieuwe kunstcollectie samen.
 
Libra Revalidatie & Audiologie biedt specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding aan volwassenen, kinderen en jongeren met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking. De organisatie heeft locaties voor specialistische revalidatie in Eindhoven (locatie Blixembosch), Weert, Deurne, Tilburg (locatie Leijpark) en Waalwijk. Locaties voor audiologie bevinden zich in Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden.