Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2318 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Adopteer jonge kunstenaars!

Kunstpodium T zoekt gastvrije Tilburgers die in september 2015 internationale talentvolle jonge kunstenaars willen adopteren. 

In september vindt de aftrap van het achtste seizoen van het Apprentice/Master project plaats: 120 Europese kunstenaars komen naar Tilburg om elkaar en elkaars werk te leren kennen. Voor al deze studenten zoeken wij een slaapplek in Tilburg of omgeving.

Kunst studenten

Tijdens het Apprentice/Master project worden telkens drie à vier Europese Fine Arts studenten gekoppeld aan een bekende hedendaagse kunstenaar. In 2015-2016 resulteert dit in een serie van 26 exposities in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België, Tsjechië, Spanje, Hongarije, Slovenië, Litouwen en Nederland, waarvan er 9 in Kunstpodium T (Tilburg) plaatsvinden.

Bed aanbieden

Heb jij zin om een of een aantal van deze internationale, jonge kunstenaars een bed aan te bieden? Neem dan contact op met project-coördinator Ingrid de Rond via ingrid@kunstpodium-t.com . Uit dank biedt Kunstpodium T alle hosts graag een borrel aan tijdens de opening van de expositie rondom de Jan Naaijkensprijs in Kunstpodium T op donderdag 17 september.

Reageer op dit bericht