Kunstwerk gestolen van hekwerk Koepelhal

Koepelhal

In de nacht van 10 op 11 maart is in het centrum van Tilburg een deel van een groot gehaakt kunstwerk gestolen. Aan het kunstwerk, met het thema Flower Power, is door diverse vrijwilligers bijna 500 uur werk en ijver besteed. De makers en initiatiefnemers van het kunstwerk zijn hevig teleurgesteld en zouden het ontbrekende deel van het kunstwerk graag terugkrijgen. 

Het kunstwerk is onderdeel van een groot en kleurrijk drieluik dat is gemaakt in het kader van een groot brei- en haakevenement genaamd ‘Knit&Knot’, dat op 18 maart in de Koepelhal in Tilburg van start gaat. Het derde deel zou bij de opening van deze beurs worden onthuld.

Uniek en duurzaam kunstwerk

Het kunstwerk is in meerdere opzichten uniek te noemen. Het is voornamelijk vervaardigd van gerecyclede plastic tassen en restmateriaal van stoffen, zoals wol en garen.

Oproep

De makers en initiatiefnemers doen een oproep aan een ieder die tips of informatie heeft die kan leiden naar het ontbrekende deel van het drieluik. En een dringende oproep aan de dief: breng of hang alsjeblieft het kunstwerk terug en breng een bezoek aan de beurs: daar leren ze je graag hoe je zelf zo’n kunstwerk maakt. Tips mogen naar info@knitenknot.nl.