Kupro opent als eerste kozijnenmerk in Nederland een fysieke winkel in een winkelstraat!

Kupro Kunststof Kozijnen heeft een nieuwe mijlpaal bereikt met de opening van de eerste fysieke kunststof kozijnenwinkel in Nederland welke gelegen is in een winkelstraat in hartje Tilburg. Gelegen aan de Schouwburgring 27 in het centrum van Tilburg, zet Kupro een vernieuwende stap in de benadering van klantenservice en toegankelijkheid binnen de kozijnen branche. Lees snel verder. 

De officiële opening, die plaatsvond op zaterdag 2 maart, was een feestelijk evenement waarbij klanten, relaties en geïnteresseerden de kans kregen om de showroom te verkennen en zich te laten informeren. Kupro Kunststof Kozijnen staat bekend om haar hoogwaardige producten en deskundig advies, en met deze nieuwe winkel wordt die service nu direct naar de consument gebracht, midden in het winkelhart van Tilburg.

“In een tijd waarin online shoppen de overhand heeft, geloven we sterk in de kracht van persoonlijk contact en de fysieke ervaring,” zegt Roel Denissen, eigenaar van Kupro. “Door onze deuren te openen in een drukke winkelstraat, tussen de speelgoedwinkels, schoenenboetieks, kledingzaken en delicatessen, bieden we onze klanten de unieke mogelijkheid om onze producten van dichtbij te bekijken en vrijblijvend advies te krijgen over de beste oplossingen voor hun woning.”

Showroom bezoeken

De showroom van Kupro Kunststof Kozijnen is geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 12:00 – 17:00 uur, en op zaterdag van 09:00 – 15:00 uur. Klanten kunnen tijdens deze uren vrij binnenlopen om de collectie te bekijken, persoonlijk advies te krijgen, en vragen te stellen over de mogelijkheden die kunststof kozijnen bieden voor energiebesparing, veiligheid en gemak!

Met de opening van deze winkel zet Kupro Kunststof Kozijnen een nieuwe standaard in de kozijnenbranche. De toegankelijkheid van een fysieke locatie in het stadscentrum van Tilburg, in combinatie met de deskundige begeleiding en het brede assortiment maakt het voor iedereen makkelijker dan ooit om de juiste keuzes te maken voor hun huis.

Landelijke ambitie

Tilburg is de eerste stad die van deze innovatie mag profiteren, maar de ambitie van Kupro reikt verder. “We kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer Nederlandse steden aan onze lijst van fysieke winkels toe te voegen,” aldus Roel Denissen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over Kupro Kunststof Kozijnen? Check dan vooral de website. Vergeet het bedrijf ook niet te volgen via Facebook en Instagram.