KV De Flepsteppers i.s.m. Theaters Tilburg: kaartverkoop gestart

Eind februari is het weer zo ver! Dan barst het feest dat carnaval heet weer los in Tilburg. Ook dit jaar presenteert KV De Flepsteppers in samenwerking met Theaters Tilburg een uitgebreid carnavalsprogramma voor jong en oud. De kaartverkoop van het Seniorenfist, Et Tulpefist en het Kènderfist is inmiddels van start gegaan.

Seniorenfist met Dries Roelvink
Als vanouds luiden de Flepsteppers op vrijdagmiddag carnaval in met het Seniorenfist. Op 28 februari, vanaf 13:30 uur, worden de carnavalsgangers getrakteerd op een optreden van niemand minder dan Dries Roelvink. Het feest gaat daarna nog verder met de carnavalsorkesten De Spulse Vrêukers en De Frutbloazen, tonproaters Andy Marcelissen en Cees Coolen en het trio KEPS dat de lachers als geen ander op hun hand krijgt.

Et Tulpefist
Vorig jaar werd de zaterdagavond geheel vernieuwd en presteerden we Et Tulpefist. Dat bleek zo’n succes, dat we het dit jaar de tweede editie presenteren. Et Tulpefist, op zaterdag 1 maart, is met optredens van de bands SESSION en Hou van Holland Live, The Flepstepping Happy Cats, De Carnavalsgekken, De Bachanten, DJ Memory Lane en Marc van Alphen & friends weer met recht hét carnavalsfeest van Tilburg te noemen. En ben je de volgende dag tijdens d’n Opstoet weer enigszins opgefrist? Kom dan warme handen en voeten halen bij het gratis Kouwvoetenfist in de Studio van Theaters Tilburg.

Groot feest voor de kleinsten
Traditiegetrouw is de carnavalsdinsdag gereserveerd voor de jongste carnavalsliefhebbers. Op 4 maart gaan daarom vanaf 13:30 uur de deuren van de Studio open voor het Kènderfist, en kunnen de kids zich heerlijk uitleven op muziek van Peer de Graaf en in de kinderdisco van DJ Joost en Kevin. En dan kunnen ze zich ook nog eens laten schminken, genieten van suikerspinnen en popcorn, springen in een springkussenparadijs en tal van leuke spelletjes doen in het kinderattractieland!

Verkoopinformatie
Kaarten voor het Seniorenfist, Et Tulpefist en het Kènderfist zijn verkrijgbaar via de website www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 of aan de balie van Theaters Tilburg. Het Kouwvoetenfist is gratis.