KvK-bus maakt pitstop in Brabantse steden

De Kamer van Koophandel (KvK) Brabant trekt komend weekeinde met een rijdend kantoor langs drie grote steden in Brabant. Dit in het kader van de economische crisis. Een team van deskundigen reist mee om belangstellenden te woord te staan.

Lichtpuntjes in de ontwikkeling van de economie in Brabant zijn zichtbaar. Toch lijdt nog steeds een relatief groot aantal Brabantse bedrijven onder de economische malaise. De verwachting is bovendien dat de naweeën van de crisis in sectoren als de bouw stevig zullen zijn. De KvK heeft een fors pakket aan diensten ontwikkeld voor ondernemers die in de race willen blijven. Zo staat een Schakelteam van specialisten van binnen en buiten de KvK klaar, zijn er diverse seminars over ondernemen in tijden van crisis en hulpmiddelen als het Financieel Dashboard en de Fitheidstest Met de rondtocht van de KvK-bus wordt ook de Schakelwijzer gepresenteerd. Deze folder is ontwikkeld om ondernemers in het woud van aanbod de juiste weg te wijzen. De Schakelwijzer is er ook in digitale vorm. Gebleken is al dat gemeenten profijt hebben van de Schakelwijzer bij het organiseren van bijeenkomsten voor ondernemers. Voor meer informatie zie: www.kvk.nl/schakelwijzerbrabant. De KvK kan een breed pakket aan gratis diensten aanbieden dankzij financiële steun van de provincie Noord-Brabant.

Om zoveel mogelijk ondernemers en andere belangstellenden attent te maken op de hulp die de KvK biedt, maakt de KvK-bus een ‘pitstop’ in drie grote Brabantse steden. In de bus bieden specialisten van de Kamer van Koophandel informatie en advies over snel en slim schakelen in van recessie. Maar ook starters en andere belangstellenden kunnen voor specifieke informatie in de bus terecht. De KvK-bus doet de volgende locaties aan:

• Vrijdag 27 november van 17.00 – 21.00 uur: 18 Septemberplein, Eindhoven
• Zaterdag 28 november 12.00 – 16.30 uur: Stadhuisplein, Tilburg
• (Koop) Zondag 29 november, 12.00 – 17.00: Markt Den Bosch