KWF Tilburg en Warandeloop Tilburg bundelen opnieuw de krachten in de strijd tegen kanker

In 2018 is KWF Tilburg succesvol gestart met een samenwerkingsverband met Warandeloop Tilburg. Het resultaat: steun en donaties vanuit Tilburgse ondernemers. Daarom slaan Frans Bonats (voorzitter Warandeloop Tilburg), Helga Meijer (voorzitter KWF Tilburg) en Walther Kuppens (vice-voorzitter KWF Tilburg) dit jaar wederom de handen ineen. 

Deelname businessrun

De Warandeloop steunt KWF Kankerbestrijding en zo gaan ze samen de strijd aan tegen kanker. Dankzij onderzoek komt het punt dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker steeds dichterbij. Maar helaas is kanker nog steeds niet de wereld uit. Nog altijd krijgt één op de drie mensen te maken met kanker.

Met deelname aan de businessrun tijdens de Warandeloop op zondag 28 november 2021 steunen bedrijven KWF Kankerbestrijding. Daarnaast gaat KWF Tilburg zelf ook weer deelnemen aan de businessrun en levert zij vanuit het eigen relatienetwerk een bijdrage aan het deelnemersveld. Met deze lokale actie wil KWF Tilburg samen met de bedrijven in Tilburg en omstreken geld ophalen om KWF te steunen bij het behalen van de vooraf bepaalde doelen.

Sponsormogelijkheden

Het is ook mogelijk om als sponsor je bijdrage te leveren. Voor 2021 zijn er drie mogelijkheden om KWF Tilburg een extra warm hart toe te dragen middels donaties en het leveren van een sportieve prestatie bij de businessrun Warandeloop:

  • Sponsorpakket ”Vrienden van KWF Tilburg”: Naamsvermelding Social Media & banner on event. Ad €250;
  • Sponsorpakket ”Zilver” KWF Tilburg:” deelname business team (3 lopers) 5 of 10KM (heren, vrouwen of gemengd), naamsvermelding Social Media, banner on event Ad. €600;
  • Sponsorpakket “Goud” KWF Tilburg: deelname minimaal 2 teams business run (6 lopers) 5 of 10KM (heren, vrouwen of gemengd); naamsvermelding Social Media, banner on event en spandoek op parcours op zichtlocatie Warandeloop. Ad €1000.

Tijdens het evenement wordt er een ”meet and greet” georganiseerd. Iedereen is er van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen.

Steun jij KWF?

Wil jij als bedrijf deelnemen en KWF steunen in de strijd tegen kanker? Of ren je graag mee tegen kanker? Neem dan contact op met de organisatie om de mogelijkheden te bespreken via info@kwftilburg,nl of telefonisch op 06-54987440 Helga Meijer of 06-23297769 Walther Kuppens.

Bekijk de website van KWF Tilburg voor alle info betreffende het evenement. Het bestuur van KWF Tilburg hoopt op jou steun.