La Cloche Horeca Groep neemt Uitspanning Boer Robben over

Boer Robben

Vanaf 29 juni 2015 neemt La Cloche Horeca Groep de exploitatie van locatie Boer Robben in Udenhout over. Boer Robben is een uitspanning gelegen tussen Berkel-Enschot en Udenhout met een groot terras en speelweide waar gasten kunnen genieten van lokaal eten en mooie bieren. Binnen is er ruimte voor gezelschappen om feesten en bijeenkomsten te organiseren.

Met het toevoegen van de locatie aan de portefeuille van La Cloche wil de directie het marktaandeel in Brabant vergroten. Algemeen directeur Rogier Kuit: ‘Door de schaalvergroting kunnen wij in combinatie met andere locaties duidelijke synergievoordelen behalen. Natuurlijk is Boer Robben op dit moment al een aantrekkelijke locatie met een goede naam en uitgesproken gastvrijheid, wij borduren hier graag op voort!’.

Meerdere locaties

Door het overdragen van de exploitatie kan pandeigenaar Gert-Jan Robben meer tijd en energie in andere projecten stoppen zoals De Zomerkoning in Berkel-Enschot. ‘Ik heb er alle vertrouwen in dat de exploitatie van Boer Robben bij La Cloche in goede handen is. Zij bewijzen dit onder andere met Strandbad Arbie’s, hier vlak om de hoek. La Cloche kan Boer Robben doorzetten naar een niveau waarvoor het pand ook is bedoeld.’ Alle werknemers van Boer Robben krijgen na de overname een nieuwe werkgever, de huidige contracten worden door La Cloche overgenomen.

De La Cloche Horeca Groep beschikt over een grote cateringtak en exploiteert op dit moment al een veelzijdigheid aan locaties zoals bijvoorbeeld MIDI Tilburg, Grand Café Esplanade en Arbie’s Beachhouse.