La Nouvelle Auberge komt met drive thru voor culinaire paasontbijtjes

Drive thru

Dat 2020 een ander jaar is dan anderen is duidelijk. Ook tijdens de Paasdagen zal het anders zijn dan de voorgaande jaren. Gezellig met de hele familie brunchen is er helaas niet bij, maar dat betekent niet dat er niet genoten kan worden. Daarom kwam La Nouvelle Auberge met het unieke idee om een culinaire paasontbijt via een drive thru af te halen en er thuis van te genieten met het gezin. 

Let op: wegens het grote aantal aanvragen, is het niet meer mogelijk om te bestellen!

La Nouvelle Auberge zorgt voor alle ingrediënten voor een heerlijk, gezellig en culinair paasontbijt. Geniet met het hele gezin van huisgemaakte lekkernijen, mooie streekproducten, vers gebakken brood, zoetigheden, versgeperste sappen en de favoriete gerechtjes van Auberge chefkok Ralph Blaakenburg. Het ontbijtmenu bevat alles wat je nodig hebt om heerlijk te genieten met je familie tijdens de paasdagen.

Culinair menu

Het heerlijke, culinaire paasontbijt kost €19,50 per persoon en zit bomvol, met onder andere verse aspergesoep, steak tartaar, vers gebakken broodjes, een eitje, smoothie en jus d’orange. Ook aan de kleintjes is gedacht. Een kinderontbijtje kost €9,50 per persoon. Dit menu zit ook vol met lekkere dingen zoals broodjes, lekker beleg, een smoothie en natuurlijk heerlijke paaseitjes. Kortom: voor ieder wat wils aan het ontbijt. Het volledige menu is te zien op de website van Auberge.

Afhalen in de Drive Thru

Het paasontbijt is online te bestellen tot en met donderdag 9 april 15.00 uur. Betalen gebeurt uiteraard contactloos door middel van een betaalverzoek. Het paasontbijt is op 1e en 2e Paasdag af te halen op een unieke manier: via een drive thru!  Bekijk voor het volledige menu en meer informatie de website van La Nouvelle Auberge.