Laatste editie van Palm Parkies dit seizoen

Aan alles komt een einde. Ook aan de edities van Palm Parkies deze zomer. Dinsdag heb je nog eenmaal de kans om een editie van Palm Parkies bij te wonen in het Reeshofpark. Natuurlijk hopen wij van harte dat Palm Parkies ook komend jaar terugkeert in onze mooie stad. Het waren mooie edities, met mooie mensen, leuke artiesten, een gezellige sfeer en heerlijke drankjes. Aankomende editie staan op het podium: Royal Beat.

Ben je al een keer op Palm Parkies geweest? Dan hoeven wij je niet meer te vertellen hoe de sfeer daar is. Nog nooit geweest? Geloof ons mensen, het is een aanrader!

Om 19:30 uur gaat het festivalterrein open en kun je terecht voor een hapje en een drankje. Op dit tijdstip start tevens het voorprogramma met Sarah van Gorp op het podium. De bar en frituur sluiten om 23:15 uur. Tussen 20:15 uur en 22:30 uur kun je genieten van de muziek van Royal Beat.

Royal Beat

Het dansgehalte van een DJ en het spektakel van een live-band. Dat brengt Royal Beat perfect samen met een ultieme live sensatie. Wat je kunt verwachten:

  • Wervelende show
  • Ongekende energie
  • Danceknallers
  • Stadion Rock

Royal Beat bestaat uit zes frisse muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend binnen de entertainment industrie. Innovatief, uniek, professioneel en garantie voor een onvergetelijke belevenis.

Over Palm Parkies

Palm Parkies wordt in de zomerperiode wekelijks georganiseerd in het Reeshofpark. Palm Parkies is gratis toegankelijk en natuurlijk bestaat er de mogelijkheid ter plekke je natje en droogje te kopen. Zo kun je bij de bar terecht voor verschillende speciaalbieren (uiteraard Palm, maar ook Tripel, witbier en dergelijke) en verfijnde wijnen en cocktails.

Sfeer proeven

Ook voorgaande edities waren onze fotografen aanwezig om foto’s te maken. Bekijk de volledige fotoreportages of een sfeerimpressie hieronder.