Laatste fietsen te koop voor Tilburg Spint

Wil jij meefietsen met het sportieve evenement Tilburg Spint aankomende zondag? Wees er dan snel bij! Er zijn namelijk nog maar twaalf fietsen te koop voor Tilburg Spint in MIDI Tilburg. De opbrengst van het evenement gaat dit jaar Inloophuis Brabant.

Tijdens deze zesde editie zijn er 176 fietsen beschikbaar in het MIDI. In een zaal vol fanatieke spinners krijg je zondag 12 oktober tussen 14.00 uur en 18.00 uur een sportief programma voorgeschoteld met een opzwepende spinningles. Daarnaast kun je tijdens Tilburg Spint ook T-shirts (€10) kopen voor het goede doel. De opbrengst gaat naar Inloophuis Brabant, een ontmoetingsplaats voor iedereen die kanker heeft (gehad) en voor mensen die in de nabije omgeving met kanker te maken hebben.

Korting op de laatste fietsen

Nu is Tilburg.com de beroerdste niet. Wij hebben alvast de helft van jouw fiets betaald. Een fiets kost normaal gesproken €50, maar als je nu je fietsje koopt, kost dit nu maar €25. De plaats is helemaal top, je krijgt namelijk een plaats direct aan het podium. Dus kom op sporty spice! Reserveren maar! Een spinningfiets reserveren kan via de website van Tilburg Spint.

Ben je nog niet overgehaald om die fiets af te rekenen? Bekijk dan eens de het foto’s van Tilburg Spint van vorig jaar.