Laatste kans: danslessen voor volwassenen en kids

Danslessen

Vandaag en morgen begint het nieuwe seizoen vol met danslessen bij Studio B en bij Dansstudio Berry & Alexia. Heb je je nog niet ingeschreven? Wees dan snel want het kan nog nét!

‘Het gezellige dansen’ bij Dansstudio Berry & Alexia

Waar het vele jaren geleden begon met Dans- en Partycentrum Berry & Alexia pakten eigenaren Berry en Alexia de draad in het voorjaar van 2014 weer op met hun eigen “Dansstudio Berry en Alexia”. Net als zoon Brian, en zijn Studio B, vinden de danslessen van Berry en Alexia plaats in moederbedrijf Ome Neeff in Goirle.

Swing Solution

De 30 danslessen die door Dansstudio Berry & Alexia worden gegeven vallen allemaal onder de noemer: ‘dansen in de kleine ruimte’. Van kroegswing tot foxtrot en van Swingfox tot en met Salsa, Bachata, Merengue en Hustle. Zo kun je op elke feestje lekker dansen op top-disconummers, klassiekers en licht zwoel dansen op tropische hits.

Voor de kosten hoef je het in ieder geval niet te laten. Een dansseizoen met 30 danslessen kosten slechts € 240. Kom vanavond langs, meld je digitaal aan of bel 013-5303829

Danslessen voor kids bij Studio B

Ze zijn er weer, de danslessen voor de kids bij Studio B. De danslessen bij Studio B bestaan uit: kidsswing, showdance, stijldansen en streetdance. Allemaal populaire dansen op coole muziek, die Brian steeds zelf samenstelt. Een cursus bestaat uit 30 lessen en duurt van september tot en met juni 2016.

Aan Kidsswing kunnen kinderen al vanaf 5 jaar deelnemen. Ze leren dan lekker dansen en meezingen met de muziek. Bij Showdance en Streetdance worden er diverse stijlen gecombineerd. Uiteindelijk wordt er gezamenlijk een show opgevoerd. Deze twee dansvormen zijn perfect geschikt voor jongeren die houden van lekker los dansen.

Ook voor de danslessen bij Studio B geldt dat je het voor de kosten niet hoeft te laten (zie: hieronder). Dus kom vanavond langs, meld je digitaal aan of bel 013-5303829

Stijldansen 18+: Hierbij kun je denken aan: Foxtrot, Samba, Jive, Chacha en de Salsa. Graag opgeven als stelletje.

Kosten

De danslessen bij Studio B beginnen op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 september en lopen tot en met juni 2016. De kosten voor de cursus van 30 lessen bedragen:

Kids € 200,00
Streetdance € 240,00
Swing / Stijldansen € 240,00 per persoon

 

Voor meer informatie over Dansstudio Berry & Alexia kijk je op de website. Wil je meer weten over de danslessen van Studio B? Check dan de website en/of de Facebookpagina.