Laatste kans: inschrijving appartementen Willemskwartier sluit snel!

Willemskwartier

Ben jij op zoek naar een toffe woning op een bruisende locatie? Lees dan vooral verder, want de verkoop van de appartementen in het Willemskwartier sluit aanstaande maandag 30 januari om 12:00 uur. 

Vorige week hebben we je getipt over het feit dat de verkoop van de appartementen van start ging. Komende maandag 30 januari is de laatste kans om jezelf in te schrijven voor de verkoop van de appartementen. Jezelf inschrijven, kan via de website van Willemskwartier Tilburg.

 Appartementen

Verdeeld over twee moderne gebouwen met ieder vier woonlagen, komen 31 prachtige energiezuinige appartementen. De appartementen verschillen qua grootte en indeling, maar als een geheel zijn de nieuwe appartementen schitterend om naar te kijken. Zo komen er maar liefst 2-, 3- en 4- kamerappartementen met een verschillende indeling. De appartementen hebben grote ramen met ruime balkons. Ideaal om van te genieten als het lekker weer is.

De appartementen hebben verkoopprijzen variërend tussen de €350.000,- en €610.000,- VON. Dit is inclusief een individuele bodemwarmtepomp en vier zonnepanelen per appartement.

Voorbeeld van afbeelding

 Sluiting inschrijvingen

De inschrijving sluit aanstaande maandag om 12:00 uur. Na afloop van de inschrijftermijn worden de appartementen door Consortium Stappegoor toegewezen. Een van de uitgangspunten van de toewijzingen is dat de bezetting van de appartementen zo optimaal mogelijk is. Wanneer jij je inschrijft, krijg je uiterlijk op vrijdag 3 februari 2023 bericht.

Wonen in een Groene wijk

Het Willemskwartier staat voor een stedelijk woonmilieu, maar met een groen hart. Ze zijn er ook van overtuigd dat verstedelijking en vergroening goed bij elkaar kunnen passen. Door de juiste mix van groene daken en gevels en gevarieerde beplanting met ruimte voor wateropvang, worden regenbuien op een duurzame wijze opgevangen. Daarnaast is een groene omgeving ook superfijn voor mens en dier, zo zorgt groen voor verkoeling tijdens de hete zomerdagen en is er genoeg voeding voor dieren.

Meer informatie

Wil je graag wonen in een appartement in Willemskwartier?  Oriënteer je dan hierInschrijven voor de bouwnummers van je voorkeur kan door in te loggen op de website tot maandag 30 januari om 12.00 uur. Alle vragen die je hebt kun je hier kwijt.