Laatste kans om in te schrijven voor TilburgSpint

Vierde editie van TilburgSpint op 7 oktober in Koepelhal
Langzaam wordt de Koepelhal omgetoverd tot het toneel voor de 4e editie van TilburgSpint. De hal wordt gevuld met 400 fietsen, waarop op 7 oktober 4 uur lang een marathon gespind wordt voor het Verbeeten Fonds. De inschrijvingen zijn al even van start, maar het evenement komt nu toch wel heel dichtbij!

Nog iets meer dan een week voordat het spektakel los barst. Aankomende editie zal de marathon weer veel entertainment bieden voor zowel spinners als publiek. Zo zal onder ander DJ Miss Nine een van de sets verzorgen, om de spinners over de streep te trekken. Daarnaast zal Le Boeuf de zaal opwarmen voordat de marathon begint, om de spieren vast warm te draaien. Tot 14.00 uur zal hij ervoor zorgen dat de sfeer er al goed in zit! Ook niemand minder dan de Tilburgse rapper Timmietex komt een aantal nummers ten gehore brengen op zondag 7 oktober.
Onze –inmiddels- vaste DJ DIRIQ is natuurlijk ook van de partij en zal er samen met de instructeurs voor zorgen dat de muziek de Koepelhal op z’n kop zet! Daarnaast zal het niet ontbreken aan muzikanten, zangers, danseressen en meer verrassingen. Kortom, een boordevol programma met voor ieder wat wils!

De verkoop van de fietsen loopt nog steeds, maar wacht niet te lang meer met het bestellen van je fiets. Via www.tilburgspint.nl kunnen fietsen besteld worden om mee te doen met de marathon. Natuurlijk kun je ook een fiets delen met een spinningmaatje!

Niet zo’n zin om te spinnen, maar toch wel nieuwsgierig? Iedereen is van harte welkom in de Koepelhal op 7 oktober, om onze spinners een warm hart toe te dragen of de artiesten toe te juichen. Verschillende partners zijn aanwezig om het publiek van alle gemakken te voorzien. Onder het genot van een hapje en een drankje willen wij graag proosten op het Verbeeten Fonds. U komt toch ook?