Laatste kans om Tilburger Jochen Otten te zien

Na een succesvol eerste seizoen gaat de voorstelling Underdog van de Tilburger Jochen Otten  in reprise en zal deze nog een laatste keer te zijn in de thuisstad van de cabaretier. Underdog is op 17 oktober dus nog één keer te zien in het MIDI Theater. Het wordt een Tilburgs feest met gratis typische Tilburgse hapjes en drankjes!

Jochen Otten groeide op in Loon op Zand, ronde in Tilburg eerst zijn studie Nederlands af om vervolgens aan de Bossche kleinkunstopleiding Koningstheaterakademie af te studeren.  Met zijn eerste voorstelling In Levende Lijve won Otten in 2005 de persoonlijkheidsprijs op de Cameretten, de publieksprijs van de Holland Casino podiumprijs én werd hij finalist bij het Leidse cabaterfestival. 

Jochen heeft in de wereld van het cabaret een status aparte. De sterk gelaagde humor en zijn verfijnde fysieke speelstijl zijn grens verleggend; een traktatie voor het oor en oog. Underdog gaat over de vorming  van een negatief zelfbeeld.  En het loslaten daarvan. Missers, dieptepunten, verdriet en pijn komen aan de orde. We zien verwoede pogingen van een underdog waarin hij probeert te omarmen wie hij is. Een unieke kans dus om te zien wie de Tilburger Jochen Otten echt is.

Het wordt een Tilburgs feest met gratis typisch Tilburgse hapjes en drankjes!

De show begint om 20.30 uur en vindt zoals vermeld plaats in het onlangs geopende MIDI Theater. Voor meer informatie en voor kaartverkoop, kunt u terecht op www.miditheater.nl. Het MIDI café is vanaf 18.00uur geopend voor het nuttigen van een staphap.