Laatste MaanScout sluit af met FLOW-festival

Tilburgs Nachtburgemeester Zeus Hoenderop heeft elke maand, van volle maan tot volle maan, een vrouw aan zijn zijde, een zogenaamde MaanScout. Op vrijdag 22 oktober sluit Linda van den Hout de rij van 13 MaanScouts en draagt ze het stokje over aan de eerste Nachtrijder: Charles Wagenaar. Dit doet ze tijdens het FLOW-festival, dat plaatsvindt in Ruimte-X, Telexstraat 4a, en Kunstpodium-T, Noordstraat 105 in Tilburg. Iedereen is van harte welkom!

Het programma begint 22 oktober om 20 uur in Ruimte-X met een speciale voorstelling, geregisseerd door Boy Jonkergrouw. In Het afscheid van Jessica ziet het publiek dat je met woorden contact kunt maken, maar dat taal het contact ook in de weg kan staan. Het publiek gaat een avondje in groepstherapie en zal verbijsterd zijn over het gemak waarmee een naaste zijn meest tenenkrommende fantasieën met u deelt. Het werk van Boy Jonkergouw verenigt humor en vlijmscherpe teksten met persoonlijk engagement. Hij maakt voorstellingen die bij het publiek op schoot komen zitten.

Aansluitend is er om 21 uur in Kunstpodium-T Het afscheid van de MaanScouts, met muzikale optredens van onder andere Sandra Koelers, The Light Brigade en Liseth Horsten en Michael Breukers (Liesbreuk) met ‘special guest’. Ook wordt op feestelijke wijze de expositie ‘Stromend geluk’ van fotograaf Bjorn Staps afgesloten. Ko de Laat presenteert Ko with The FLOW. Theater Onvoorzien (studenten ROC Tilburg) speelt de korte voorstelling Godvergeten, Karin van Hest geeft Kunstconsulten, er zijn presentaties, terugblikken en ontmoetingen met bijna alle MaanScouts en Totally-U verzorgt korte FLOW-massages waardoor het publiek lekker in het vel weer huiswaarts kan gaan. Kortom een stromende avond!

Reserveren voor de voorstelling Het afscheid van Jessica wordt aanbevolen en kan via info@linding.nl

Locatie: Ruimte-X, Telexstraat 4-a Tilburg.
Tijd: 20.00 – 20.30 uur.
Regie: Boy Jonkergrouw.
Spel: Marieke Roest, Lijan mutsaers, Maarten Hutten, Wouter van Elderen, Femke van Assouw, Linda van den Hout.
Entree 2,05 euro, aantal zitplaatsen beperkt.

Zie ook www.goedisgoed.nl

Het programma Het afscheid van de MaanScouts in Kunstpodium-T, Noordstraat 105 in Tilburg, is vrij toegankelijk, begint om 21 uur en eindigt om middernacht.

Het afscheid van Jesscia is ook nog te zien: zaterdagavond 6 november, Museumnacht Amsterdam.