Laatste update voor Elastiek 2014

Elastiek opent DJ-avond vanaf hoofdpodium
Dit jaar begint Elastiek weer met de spetterende DJ-avond op vrijdag 20 juni. Deze avond werd vorig jaar voor de eerste keer georganiseerd op de kiosk. Na dit succes is besloten de DJ-booth op het hoofdpodium te plaatsen om zo de avond nog meer sfeer te geven.

Het festival wordt geopend door de winnaar van de in mei gehouden DJ-contest, DJ Daemo (Danny Moeskops uit Bladel). Na Daemo neemt Kriss-One de booth over. Dit Tilburgse DJ-talent produceert zijn eigen housemuziek. Deze zomer tourt hij langs de Europese vakantiestranden. De eveneens uit Tilburg afkomstige JoeySuki reist over de hele wereld en heeft de afgelopen vijf jaar al meer dan vijftig releases uitgebracht met onder andere Hardwell. Na JoeySuki gaat Snelle Jelle je raken met een heftige mix van verschillende stijlen. De avond wordt knallend afgesloten door de succesvolle formatie Puinhoop Kollektiv.

elastiek

De feestelijke zaterdagavond
Op zaterdag 21 juni opent de energieke brassband ‘Brassta’ de tweede avond van Elastiek 2014. De avond wordt vervolgens op feestelijke wijze voortgezet op twee podia. Op de kiosk zullen deze avond Daybroke en Reservoir Dogs te zien zijn. Op het hoofdpodium kun je genieten van de vrolijke Isabelle Amé. Vervolgens zal hier de tienkoppige band Knarsetand een overdonderende mix van drum ‘n’ bass, gypsy, reggae, balkan, dubstep, ska en popmuziek neerzetten.

De spectaculaire Belgische cover-partyband Cookies and Cream brengen op zaterdagavond als slotact een muzikale reis van de jaren ’70 tot 2014 die iedereen in beweging zal brengen.

De zondag voor jong en oud
Een van de hoofdacts van Elastiek 2014 is Jett Rebel. Hij zal op zondag 22 juni de Vrijthof in Hilvarenbeek op z’n kop zetten. In 2013 werd Jett Rebel uitgeroepen tot 3FM Serious Talent, werd hij genomineerd voor maar liefst twee Edison Awards en met zijn single ‘Tonight’ heeft hij al een 3FM Megahit te pakken. Hij staat deze zomer niet alleen op Elastiek maar ook op onder andere Pinkpop en Concert at Sea.
Ook Lucy Paul, Projekt Rakija, 44Shakedown en The Cool Quest zullen met uiteenlopende muziekstijlen de Vrijthof in beweging brengen.

Elastiek 2014 wordt afgesloten door de meest succesvolle Nederlandse hiphop-act Postmen.

De zondag van Elastiek is meer dan muziek, ook dit jaar zal naast het sfeervolle programma ook de Hilvermert weer plaats vinden. Het straattheater en het kinderprogramma zijn dit jaar weer een belevenis voor jong en oud. Het kinderprogramma staat geheel in het teken van muziek. De kinderen gaan met muziekinstrumenten aan de slag en verzorgen een Braziliaans zomercarnaval. Even zal de Copacabana naar de Vrijthof worden gehaald.

Nix18
De organisatie van Elastiek doet er alles aan om de regelgeving betreffende drankgebruik na te leven. Bezoekers wordt geadviseerd legitimatie bij zich te dragen want een actief controle beleid is van kracht. Elastiek onderschrijft de doelstellingen van de Nix18-campagne.

elastiek-info-line-up

Elastiek
Waar:
Vrijthof in Hilvarenbeek

Wanneer:

  • Vrijdag 20 juni 2014 — 19.30 tot 00.30
  • Zaterdag 21 juni 2014 — 18.30 tot 01:45
  • Zondag 22 juni 2014 — 12:30 tot 20:15


Meer informatie:
www.elastiek.nl
www.facebook.com/elastiek