Nieuws

kerckhoven shoes
Let op! Dit artikel is al 527 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Laatste week voor Kerckhoven Shoes: alles voor €25 of minder te koop

Zaterdag 27 juni is de laatste dag dat Kerckhoven Shoes open is. De week voorafgaand, vanaf dinsdag 23 juni, start Kerckhoven Shoes met de laatste actie. Alle schoenen, tassen, en kleding zijn afgeprijsd voor €25 of minder. De eigenaren, Arno en Ineke, verwelkomen iedereen graag, met inachtneming van de COVID-19 maatregelingen, voor een laatste aankoop bij Kerckhoven Shoes en om er samen een gezellige week van te maken.

Laatste actie & laatste week

Kerckhoven Shoes op het Besterdplein sluit na ruim 100 jaar haar deuren. Arno en Ineke zijn klaar voor een nieuw hoofdstuk. Dit is voor de eigenaren erg fijn, want zij gaan het rustiger aan doen, maar ook voor alle klanten fijn want Kerckhoven Shoes start dinsdag 23 juni met hun laatste actieweek, waarbij alle schoenen, tassen en kleding zijn afgeprijsd voor €25 of minder.

Besterdplein 13 te huur

Het pand waar Kerckhoven Shoes in gevestigd is, is vanaf juli te huur. De vloeroppervlakte van de winkel is 150 m2 en smeekt om een nieuwe ondernemer. De Besterdring is een belangrijke toegangsweg naar het centrum en ligt op 10 minuten lopen vanaf het centraal station.

100 jaar

Kerckhoven Shoes is een begrip in Tilburg. Arno en Ineke hebben 40 jaar met heel veel liefde en passie hun vak uitgeoefend. Zij willen daarom alle klanten bedanken voor het vertrouwen, door bij Kerckhoven Shoes te kopen, maar ook voor alle persoonlijke verhalen, waardoor ze stukjes van het leven van hun klanten mochten volgen. Arno en Ineke nodigen iedereen uit om deze week nog langs te komen op het Besterdplein om een paar schoenen te scoren tijdens de leegverkoop.

Reageer op dit bericht