Ladies’ Circle Tilburg steunt het NAHuis

NAHuis:  inloophuis voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel

Ladies Circle Tilburg is een zakelijke netwerkclub die zich met passie inzet voor de maatschappij. Uiteraard staat daarbij de persoonlijke band met elkaar hoog in het vaandel, want: “Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet”.

Het afgelopen jaar hebben de 13 ladies van de Circle  geld ingezameld voor de Tilburgse Stichting Gijsje Eigenwijsje.

De komende 2 jaar zullen wij ons inzetten voor 2 nieuwe goede doelen uit de regio. Het hoofddoel is de Stichting NAHuis, een inloophuis voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Daarnaast zullen we de Stichting Eet met je Hart steunen middels een ‘handjes uit de mouwen’-actie.

Stichting NAHuis zal als het hoofddoel ondersteund worden. Voor dit goede doel zal Ladies’Circle Tilburg de komende 2 jaar zoveel mogelijk geld inzamelen. Dit zullen we doen door verschillende activiteiten te organiseren zoals een wijnverkoopactie en ons tweejaarlijkse evenement, de High Wine. De financiële bijdrage van Ladies Circle aan het NAHuis zal gebruikt worden voor de exploitatie van het huis dat naar verwachting in het najaar van 2014 geopend zal worden.

Daarnaast zullen wij de komende twee jaar onze handen uit de mouwen steken voor de Stichting Eet met je hart. Deze Stichting wil samen met deelnemende restaurants en haar gasten vereenzaming bij ouderen in de gemeente tegen gaan. Onze ladies zullen een  bijdrage als vrijwilligerster leveren aan de activiteiten van Eet met je Hart. Kijk voor meer informatie op www.ladiescircletilburg.nl