Ladies Night in MIDI! (Bekijk de foto’s)

Wie of wat is nou 'de moderne vrouw'? Daar probeert Machteld van Gelder, samen met speciale gast Tatum Dagelet, achter te komen. Haar voorstelling Luxeproblemen, Handleiding voor de Moderne Vrouw vond op woensdag 15 december om 20.30 uur plaats. Om de avond helemaal compleet te maken, startte om 19.00 uur een exclusieve Ladies Night.

Een gelukkige vrouw worden, dat is waar het allemaal om draait. Vroeger hielpen de handboeken daarbij. Om de ideale vrouw te worden, moest je immers gelukkig zijn. Heb je al je studentenproblemen, huwelijksproblemen en kinderproblemen opgelost, dan komen de Luxeproblemen. Het wordt een typische vrouwenavond met onder meer de liefdesschijf van vijf, de grote geld test en een oefening in mannenkennis.

Bekijk hier de foto's van Ladies Night

De Ladies Night
Je kunt genieten van stands met trends op het gebied van beauty, health, mode en gifts. “Komt een vrouw in de winkel” verkoopt kleding waarbij de opbrengst uitgaat naar Pink Ribbon. Dus je shopt en je steunt Pink Ribbon tegelijkertijd. Van “Mylène cosmetica” krijg je tips en trucs over alles wat met gezichtsverzorging te maken heeft. Bij “The difference”, een nagelstudio, kan je terecht voor een heerlijke proefbehandeling. Zien jou nagels er goed uit maar je voetjes niet, dan is er een pedicure aanwezig om je hierbij te helpen. “Jolanda’s bijouterie” zal met haar unieke sieraden aanwezig zijn, net zoals “De Wereldwinkel” die je voorziet van producten en informatie over Fair Traide Original. Ook is er “Herbalife” die jou kan helpen met voedingsadvies en je gezondheid. Al deze bedrijven zullen aanwezig zijn onder voorbehoud van wijzigingen.