Ladies Night: Komt een Vrouw bij de Dokter

In 2006 deed de Taalunie onderzoek naar de boeken die het meeste indruk op Nederlanders hadden gemaakt; Op nummer twee stond de Bijbel. Op nummer een: ‘Komt een vrouw bij de Dokter’.

“Komt een vrouw bij de dokter laat zien hoe je óók ziek kunt zijn. Tegelijkertijd is het een ode aan de liefde.” Het regiedebuut van Reinout Oerlemans met in de hoofdrol o.a. Barry Atsma, Carice van Houten en Anna Drijver in première bij MustSee Tilburg tijdens een speciale Ladies Night.

Wanneer:
Woensdag 25 november 2009
Tijd:
19:00u
Waar?
MustSee Tilburg
Pieter Vreedeplein 174
Kaarten:
€ 10,50

Koop snel je kaarten via www.mustsee.nl of aan de kassa van de bioscoop, op=op!

Het verhaal:
Stijn houdt van het leven en het leven houdt van hem. Hij heeft een eigen zaak, een prachtige dochter en het lekkerste wijf van het Westelijk Halfrond. Dat hij af en toe van andere vrouwen geniet, hoeft zijn Carmen niet te weten. En bovendien, zijn hart is van Carmen, dus wat maakt het uit. Hij is on top of the World. Hij heeft het gemaakt.

Maar dan; Borstkanker.
Zijn wereld stort in. Carmen en Stijn komen terecht in een rollercoaster van ziekenhuis in, ziekenhuis uit. Maar hij is er voor Carmen. Altijd. Hoe vreselijk moeilijk dat ook is. De vrijdagse stapavondjes van Stijn worden snel weer in ere hersteld. Hij vlucht in drank, drugs en uitgaan. En dan is er Roos. Zomaar. Ze wordt zijn kankervrije oase en wat hij nooit voor mogelijk had gehouden, gebeurt; hij wordt verliefd. Verslaafd zelfs, aan Roos. Zijn leven wordt een chaos, iedereen vraagt aandacht, het kantoor moet door, zijn vrouw gaat dood. Stijn moet nú een keuze maken.