Ladies Night: My One and Only

Op dinsdagavond 8 september om 19.00 uur is de nieuwe editie van de LadiesNight in Euroscoop Tilburg met een voorpremière van de film My One and Only.  Alle dames worden verwelkomd met een heerlijk drankje, geserveerd door T-drinks uit de Heuvelpoort en Viva Las Tapas Catering serveert een heerlijk Spaans hapje. Kapsalon Ken & Jerry’s komt enkele dames knippen en een aantal bedrijven, op het gebied van wellness – en beauty presenteren zich op deze gezellige avond. Na afloop ontvangt iedereen een leuke goodiebag.

De betoverende Anne Deveraux is in haar zoektocht naar een nieuwe vader voor haar kinderen, en vooral een -rijke- kostwinner, zo langzamerhand ten einde raad. Ze stapt met haar kinderen in de auto en reist van stad naar stad op zoek naar de juiste persoon. In Hollywood tenslotte, lijkt er licht aan het einde van de donkere tunnel te zijn gekomen.

Aangeraden wordt om kaarten te reserveren. Het kan via: 013-5812820 (tussen 12 uur en 22 uur). Kaarten kosten 7,50 euro (inclusief welkomstdrankje en hapje).