LASCANA opent webshop in Nederland

LASCANA opent webshop in Nederland

Het meest verkochte badmodemerk van Duitsland opent haar webshop in Nederland. Na een succesvolle lancering in Engeland in 2016 en Amerika in 2017, kunnen modeliefhebbers ook in Nederland eindelijk naar hartenlust shoppen bij LASCANA voor badmode, lingerie en nachtkleding. Het wereldberoemde Duitse supermodel Hana Nitsche is hét gezicht van LASCANA en showt de komende maanden het assortiment tijdens evenementen als Berlin Fashion Week en Coachella.

LASCANA

Nederland heeft even moeten wachten op een LASCANA-webshop want het modemerk startte in 2002 al met het ontwerpen van lingerie voor webshop OTTO. In 2005 lanceert het modebedrijf een badkledinglijn en in 2008 openen de virtuele deuren van de eerste LASCANA-webshop in Duitsland. Inmiddels wordt het assortiment wereldwijd in tientallen landen verkocht. Sinds april 2017 zijn er ook duizenden artikelen in Nederland beschikbaar op www.lascana.nl. Naast het merk LASCANA vind je ook andere merken zoals Calvin Klein, s. Oliver en Buffalo in het assortiment.

Door vrouwen en voor vrouwen

Elk jaar produceert LASCANA wereldwijd 2,5 miljoen stuks lingerie. De artikelen worden niet alleen ontworpen voor vrouwen, maar ook door vrouwen. Kenmerkend is de zorg die wordt besteed aan het perfectioneren van een item. Zo duurt het anderhalf jaar vanaf het moment dat het eerste ontwerp van een beha de tekentafel verlaat voordat het op de markt wordt gebracht. Zo creëert het modebedrijf voor elk mode-item de perfecte pasvorm.

Trendy en inspirerend

www.Lascana.nl is een spin-off shop van OTTO, de op één na grootste webshop ter wereld en onderdeel van Otto Group. de webshop wordt door klanten uit verschillende landen beoordeeld als het meest trendy merk van de Otto Group. E-commerce manager Nikki Schaeffers heeft erg veel zin om de Nederlandse vrouw kennis te laten maken met het assortiment. “LASCANA gaat over het inspireren en aanmoedigen van vrouwen”, vertelt Schaeffers. “Met de webshop zetten we het badmode- en lingerieassortiment persoonlijk en gericht in de markt zodat onze klanten op maat worden bediend.”

Supermodel Hana Nitsche

Internationaal supermodel Hana Nitsche showt tijdens de #LASCANAlove-promotietour het LASCANA-assortiment. Nitsche werd in 2005 in één klap bekend toen ze de wedstrijd Model of the World Germany won. De Duitse schone schittert op tijdschriftcovers van o.a. Elle, Cosmopolitan, en Women’s Health maar is ook regelmatig te bewonderen in modeshows, commercials en muziekvideo’s. Hana Nitsche sluit de #LASCANAlove-tour af in Berlijn tijdens de Fashion Week. De 31-jarige schoonheid bezoekt ook het Coachella Valley Music and Arts Festival in Californië. De honderdduizenden festivalbezoekers kunnen op het zesdaagse Amerikaanse muziekevenement naast Lady Gagy, Radio Head, Martin Garrix en Kendrick Lamar dus ook het Duitse supermodel bewonderen.