Laserontharing bij Beautysalon Jebeau

diode laser ontharing

Iedereen die haren heeft op plaatsen waar men dat liever niet wil, kent het probleem van altijd maar scheren, harsen of epileren. Het kost veel tijd, veel geld en spontane uitjes gaan eerst door een haarinspectie vooraf.

Laserontharing met de Diode laser gaat snel, varieert van een paar minuten tot een uur of meer, afhankelijk van het te behandelen gebied. Omdat de laser zicht richt op het pigment onder aan de haar en alleen haren die in de groeifase zijn dit pigment hebben, zullen er meerdere behandelingen nodig zijn. Gemiddeld 5-8 behandelingen.

Men ziet na 1 behandeling al resultaat. Mits de haren gekleurd zijn en de huid licht.
Donsharen, lichte haren, rood en grijs kunnen niet behandeld worden.
De laser kan op elk gebied van lichaam en gezicht worden toegepast. Gezicht, borsten, buik, bikinilijn, benen, tenen, billen, rug enz.

Let wel op met zon. Een sunblock dient gebruikt te worden na de behandeling. Vooral als u veel buiten bent en bij de eerste zonnestralen. Een zonvakantie achter de rug of binnenkort in petto.. dan wachten we nog een aantal weken totdat de huid minder gekleurd is door de zon.

Vergoed door uw zorgverzekeraar!
Laser ontharen, elektrisch ontharen en acne gelaatsbehandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door het merendeel van de zorgverzekeraars. Lees hiervoor de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar.

Beautysalon Jebeau is aangesloten bij ANBOS.
De zorgverzekeraars kijken of de schoonheidssalon is aangesloten bi j de Anbos en Agb.

Om in aanmerking te komen, dient u een verwijzing van de huisarts aan te vragen. In de meeste gevallen telefonisch mogelijk.

De nota stuurt u tezamen op met de verwijzing en u krijgt het bedrag (mits deze het maximum niet overschrijd) meestal binnen 2 weken op uw rekening gestort.

Meer informatie of afspraak maken?

Beautysalon Jebeau
Veerse Meer 60
5032 TT  Tilburg

013-4681118
info@jebeau.com