Late night shopping, winterparade en meer: Winkelcentrum Westermarkt viert feest in decembermaand

Winkelcentrum Westermarkt

Kerstliefhebbers opgelet! Tijdens de decembermaand, pakt Winkelcentrum Westermarkt uit met leuke evenementen en veel entertainment voor jong en oud. Zo zingen de christmas carol singers de leukste kerstmuziek, kun je echte ijsprinsessen ontmoeten en komen Anna, Elsa en Olaf van Frozen op bezoek. Naast de leuke activiteiten kun je bij Winkelcentrum Westermarkt natuurlijk alles in huis halen voor de feestdagen. 

Ben je benieuwd wat Winkelcentrum Westermarkt voor je in petto heeft? Wij zetten het op een rijtje voor je!

Kerst in het centrum

Op 16 en 23 december kun je in winterse sferen al jouw kerstinkopen doen bij Winkelcentrum Westermarkt. Er is van alles te doen in het winkelcentrum, de christmas carol singers warmen het winkelend publiek alvast op met de mooiste kerstnummers terwijl de prachtige walking table dames je verrassen met de lekkerste traktaties. Daarnaast kun je op 16 december op de foto met de lopende sneeuwpop en op 23 december komen Anna en Elsa van Frozen langs. Dit allemaal terwijl de Kerstman al zingend in zijn mobiel door het winkelcentrum rijdt.

Late night shopping

Op woensdag 20 december is Winkelcentrum Westermarkt extra lang open. Dit betekent dat je tijdens deze speciale koopavond van 14:00 tot 20:00 uur kunt genieten van een unieke sfeervolle winkelervaring vol verrassingen en entertainment. Ideaal als je nog kerstinkopen moet doen!

Winterparade

Op zondag 24 december kun je tussen 12:00 en 16:00 uur genieten van een winterparade. Tijdens deze winterparade nemen Anna en Elsa hun grote vriend Olaf mee. Uiteraard komt de Kerstman ook nog langs om een kijkje nemen bij deze parade!

Meer informatie

Wil je meer informatie over de activiteiten? Neem dan zeker een kijkje op de website van Winkelcentrum Westermarkt. Volg het winkelcentrum ook op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven!

Meer winterse tips in Tilburg

In de decembermaand is er van alles te doen in onze stad. Zo zijn er bijvoorbeeld heel veel leuke kerstmarkten georganiseerd. Lijkt het je leuk om een kerstmarkt in Tilburg te bezoeken? Check dan dit artikel!