Lawineboys, Danny Froger en veel meer: kermisprogramma van het Piusplein bekend

piusplein kermis

Tijdens de Tilburgse Kermis pakt het Piusplein weer als van ouds uit met meerdere feesten, borrels en optredens. Benieuwd naar alle evenementen? Lees dan snel verder!

22 juli: De Grootste VrijMiBo

Op vrijdag 22 juli kun je op het Piusplein terecht voor een feestelijke vrijdagmiddagborrel. Het belooft een groot feest te worden en dat kan bijna niet anders met hosts als De Lawineboys en Arjon Oostrom.

23 juli: Piusplein op z’n kant

Van terras naar volle gas: op zaterdag 23 juli kun je overdag genieten van een heerlijke lunch en borrel op het terras. ’s Avonds is de bar buiten geopend en bouwen we een feestje samen met Danny Froger. De Lawineboys maken het plein topzwaar en gooien het met hun energie compleet op z’n kantje! Gegarandeerd feest. Dit evenement is gratis te bezoeken.

25 juli: Roze Maandag

Op maandag 25 juli is het Roze Maandag! Met namen als DJ Pino, Demi Maria, Nena & Shery Ann en Miss Bontbeats belooft het een groot spektakel te worden.

29 juli: 90’s en 00’s weekend – Klubbheads vs DJ Boozywoozy

Op vrijdag 29 juli kun je op het Piusplein genieten van de beste hits uit de 90’s en de 00’s! Met Klubbheads, DJ Boozywoozy en Nakatomi belooft het een avond vol stampen, meezingen en dansen te worden.

30 juli: 90’s en 00’s weekend – Party Animals & The Sunclub

Op zaterdag 30 juli kun je op het Piusplein genieten van de beste hits uit de 90’s en de 00’s! Met Party Animals en The Sunclub belooft het een avond vol stampen, meezingen en dansen te worden.

Meer informatie

De evenementen op het Piusplein tijdens de Tilburgse Kermis worden mede mogelijk gemaakt door ’t Taphuys, Café Bolle, Café Brandpunt, Slagroom Eten & Drinken en Gastrobar RIX. De evenementen zijn gratis te bezoeken. Niks missen over de evenementen op het Piusplein? Check dan de Facebookpagina.