Nieuws

parkeersysteem
Let op! Dit artikel is al 116 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Let op: vanaf maandag nieuw parkeersysteem bij Albert Heijn XL

Vanaf maandag 28 september heeft Albert Heijn XL een gloednieuw parkeersysteem. De grootste wijziging is dat het voortaan 24/7 betaald parkeren is, maar voor klanten van Albert Heijn XL geldt nog steeds: de eerste twee uur sta je gratis. Ook is het nieuwe systeem nog gebruiksvriendelijke dan het vorige systeem.

Het oude parkeersysteem heeft enige tijd uit de running gelegen, waardoor er geen kosten in rekening werden gebracht voor parkeren op het terrein. Dit is vanaf maandag 28 september dus weer verleden tijd.

Over Albert Heijn XL

De Albert Heijn is 365 dagen per jaar geopend, dus je kan er altijd terecht. Ze hebben een groot vers-assortiment en bijzondere producten. Denk hierbij aan verse maaltijden van Deli Kitchen, handgerolde sushi en nog veel meer.

De Albert Heijn biedt ook snel kassa’s aan waar je zelf je boodschappen kunt scannen zonder hiervoor bij een kassière in de rij te staan. Ideaal voor als je niet zoveel tijd hebt. Daarnaast zijn er nog tal andere winkels in het winkelcentrum, zodat je op een plek alles in huis kan halen.

De winkel is elke dag van 07:00 uur tot 22:00 uur geopend.