Letters zoeken in ruil voor een gratis drankje: De Pindakaaswinkel organiseert speurtocht door de Tilburgse binnenstad

speurtocht de pindakaaswinkel

De lockdown heeft ons aan huis vastgekluisterd. Of je geniet nog van de vakantie, of je werkt de dagen voornamelijk thuis. Daarom gaan we zelf op zoek naar manieren om toch in beweging te blijven. We gaan hardlopen of langere afstanden wandelen door de stad of natuur. Ook ondernemers springen in op deze activiteit. Zo heeft De Pindakaaswinkel een leuke speurtocht opgezet in de Tilburgse binnenstad. Lees snel verder.

Blijf in beweging

Nu de meeste winkels zijn gesloten en mensen veelal binnen zitten, is het goed om in beweging te blijven. Daarom heeft De Pindakaaswinkel een speurtocht georganiseerd. Met een wandeling door de stad kun je zeven letters ontdekken die samen een woord vormen. Wanneer jij je aan het einde van de wandeling met het goede woord meldt in de winkel, ontvang je een gratis kop koffie of thee om lekker op te warmen!

“We zien onze klanten een stuk minder en missen ze enorm. Ook horen we dat veel mensen thuis zitten met een opgesloten gevoel. Voor die mensen willen we iets leuks doen en ze tegelijkertijd wat onontdekte plekjes in de stad laten zien. En pindakaas is natuurlijk altijd een goede reden om er op uit te gaan,” aldus Michiel, bedenker van De Pindakaaswinkel.

speurtocht De Pindakaaswinkel

Over de speurtocht

  1. Wandel de route. Welke route je wandelt, lees je hier;
  2. Vind de potjes op de aangegeven locaties op de route;
  3. In elk potje zit een letter. Zet jezelf op elke locatie op de foto met het potje. Kan je het potje niet vinden, is het maken van het woord iets lastiger. Maar maak sowieso een foto van jezelf op de locatie;
  4. Schrijf de letters die je hebt gevonden op en zet ze in de juiste volgorde zodat er een logisch woord ontstaat (kinderen de letters, ouders het woord);
  5. Toon de foto’s en vertel het juiste woord aan een medewerker in de winkel en kies je gratis drankje;
  6. Laat de potjes op de plek waar je ze vindt zodat andere deelnemers ze ook weer kunnen vinden;
  7. We hopen dat de potjes op de locaties blijven maar we kunnen dit helaas niet garanderen;
  8. Doe mee voor de fun en een frisse neus, de prijs is een leuke attentie.

Potje pindakaas

De Pindakaaswinkel valt onder essentiële winkels en is daarom ook geopend. Je kan er dus nog steeds terecht voor een potje pindakaas. Ga voor de klassieke pindakaas of met een smaakje. Zo kun je gaan voor pindakaas met karamel zeezout, chilipeper citroengras, dadel kaneel en nog veel andere smaken. Het gehele assortiment pindakaas vind je hier.

Meer Informatie?

Wil jij graag deelnemen aan deze speurtocht? Meer informatie en de route vind je op de website van De Pindakaaswinkel.